Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов около Видин
Sparto,екстра ,браво за улова...И да си ги търмъчил боли те фара,на платено е така колкото повече,толкова повече.
На колегата дет "всеки път си пуска рибата и зарибява редовно"-по спокойно бе брат,язовира е платен така че и с бомби да ги е ловил пак му е простено.
Станчо,На полетковци нема сянка брат ,а у тия жеги без дърво над главата ти си е ебало м....
На колегата дет "всеки път си пуска рибата и зарибява редовно"-по спокойно бе брат,язовира е платен така че и с бомби да ги е ловил пак му е простено.
Станчо,На полетковци нема сянка брат ,а у тия жеги без дърво над главата ти си е ебало м....
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ДругарЮ съвест,ти Щуката с еденичка кука ли я ловиш?levak_pld написа:Щом лапа, що не слагаш единична кука, ми тройкаSparto написа: човек спри се че вече изглеждаш смешен едно е олово и една кука друго си е пружина и кука тройката ми е №6 кви 0-ли те гонят![]()
![]()
всички на този язовир ловят така и при късмет се прибират с много богат улов преди 4-5 дена с 2 въдици за 1 ден са хванали над 30 толстолоба всичко е до мамката и това бичето да ти глътне куката докато филтрира и ти пусне аванса не знам да е бракониерство
Направо ме смайваш вместо да кажеш едно браво.....
Ае не на мене тия. Виждал съм такива кат тебе - ползват пружината с храната само за оправдание, че не търмъчат. А на практика точно си търмъчат.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Рядкост е да се хване голям толстолоб на Дреновец на тапа, така че - браво, Спарто! 
@levak_pld, там тулупите се хващат за устата, кълват си като всяка риба.
Процентът на закачени за устата с тройката е малък, обикновено се хващат на страничните единични.
Водоемът е платен, рибата се взима, така че е безпочвено да се обвинява Спарто в бракониерство!
@stan4o__vd, нито една дестинация не ти е добра, бягай на Дунава.

@levak_pld, там тулупите се хващат за устата, кълват си като всяка риба.
Процентът на закачени за устата с тройката е малък, обикновено се хващат на страничните единични.
Водоемът е платен, рибата се взима, така че е безпочвено да се обвинява Спарто в бракониерство!

@stan4o__vd, нито една дестинация не ти е добра, бягай на Дунава.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Като се излезе от полетковци веднага в ляво- там има дървета

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
-
- разбира нещата
Е верно е ,ма сянката ти е горе у гората а ти треа си доле до водата така че ...stan4o__vd написа:Станчо,На полетковци нема сянка брат ,а у тия жеги без дърво над главата ти си е ебало м....
Ама все пак пиши кога мислиш да ходиш и каде щото може и да се засечеме

-
- разбира нещата
Та както планувах,риболова за събота и неделя на Полетковци ,станах рано в събота и отпердаших.5,30 бех там ,ха по тоя път да мина ....и нема- две коли на средата на пътя нема минаване, до тех палатки маси скари...айде добре ,малко по налево ...
същата картинка...та накрая през полето на един не толко утъпкан път и айде долу до водата.Тъста беше четвърти ден там и инфото беше за много бабушка и епизодични едри таранки.
Бях взел само щеката много манджа и стръв.Сещате се че ми треаше 1,30ч да си разпънем панаира...ма като го разпънах и като зачесах ония бабушки ....
абе коя от коя по дребна
.
Ама пъ праеше страхотен кеф ,само как подам и две секунди по късно плувката е под водата.
Обаче изпуснеш ли ги да не им подадеш захранка ,връщането после е мъка.
Ма нали треаше и таранки да се ловът,е ловеха се ма чак пъ големи
...големите явно им беше по жега та те излизаха при тъста на дънните на качамак.Вечерта останах да спя там с идеята да направя и неделя сутрин един бабушкен тур...ма ветъра ме изгони рано рано.
И нещо друго да споделя,веселяците покрай нас беха много ,нема лошо,немат хората пари за море и ше почиват по язовирите...ама...
разбирам да си пуснеш музика, да се напиеш,да се изкъпеш ,да си нае... жената, НО ЩО ЗА ПРОСТАК трябва да си да идеш там и да си вземеш ВУВУЗЕЛА
и освен шума от нея да и пригласаш със пиратки...
Кулска простотия...
Ако некой се познае да не ме извинява!!!
Снимки нема ,по простата причина че ме мързеше да снимам .

Бях взел само щеката много манджа и стръв.Сещате се че ми треаше 1,30ч да си разпънем панаира...ма като го разпънах и като зачесах ония бабушки ....

Ама пъ праеше страхотен кеф ,само как подам и две секунди по късно плувката е под водата.
Обаче изпуснеш ли ги да не им подадеш захранка ,връщането после е мъка.
Ма нали треаше и таранки да се ловът,е ловеха се ма чак пъ големи

И нещо друго да споделя,веселяците покрай нас беха много ,нема лошо,немат хората пари за море и ше почиват по язовирите...ама...
разбирам да си пуснеш музика, да се напиеш,да се изкъпеш ,да си нае... жената, НО ЩО ЗА ПРОСТАК трябва да си да идеш там и да си вземеш ВУВУЗЕЛА

Кулска простотия...
Ако некой се познае да не ме извинява!!!
Снимки нема ,по простата причина че ме мързеше да снимам .
- GODzillata
kaloyan Mladenov написа:...да си вземеш ВУВУЗЕЛА...
Kво е па тва?

-
- разбира нещата
Е онова дет стана модерно след световното по футбол в ЮАР, дет като го надуеш така бучи та чак причинява заметресения.GODzillata написа:kaloyan Mladenov написа:...да си вземеш ВУВУЗЕЛА...
Kво е па тва?
В прочем да е имало тия дни,че тия беха способни да сринат света братче...
- GODzillata
Ааааааа...верно бе.......и ко викаш, сцепи бабушката, а?
Беше ли жегавица?

-
- разбира нещата
Аха,ама и таранка доволно,имаше и едра навътре ма треа се подходи по така...че тъста с ония прътолици за дунава ги мъкнеше като свиня бабаркаGODzillata написа:Ааааааа...верно бе.......и ко викаш, сцепи бабушката, а?Беше ли жегавица?

- Whassup
- ще става разбирач
Най-после намерих тема, в която да пишат за тоя канал. Ето и малко инфо: вчера сутрнинта нищо, привечер една дребна щука, една бабушка и две таранки, а тази сутрин 4 таранки и една дребна щука.Sparto написа:Някой да знае нещо за Каналите около Орсоя
Местата все още не ги знам, миналата седмица ходих за първи път и просто избрах едно място и застанах там, тогава даде доволно таранки и бабушки, ама вчера имаше доста извадени водорасли на брега, както и дребни рибки и люспи, което говори само за мрежари...може би затова не кълвеше.
Надявам се да съм помогнал, макар и с месец закъснение

Whassup написа:Надявам се да съм помогнал, макар и с месец закъснение
Мерси все пак

Тази събота и неделя пак отидохме на дреновец за "Нощувка на Дреновец 3" така се бях нахъсал ама.. в събота никакъв толстолобик само където избивах бабушките и уклейте с моя уклейотрепатор (камшик 5м плувка 0.2гр. влакно 0.10 кука 20

- GODzillata
Там мятай и за сом на конощип. 

- stan4o__vd
- научил се да хвърля
От четвъртък до събота бях на Рабиша, под вилната зона. 10 кг царевица нахвърляхме, пробвахме на качамак и царевица и нищо, само на плувка излизаха бабушки на жито и от време на време някоя таранка, но не много голяма. Чак на втория ден на фидера закачих стереопор и резултата беше доста едри таранки от 0.5кг и нагоре, извадихме 10тина и дойдоха другата част от компанията с грам и трясък(вместо вовозела се стреляше с пушка). Та риболова приключи и се започна с
и веселба, а иначе на сутринта с една малка блесна на каманите си направих кефа с много добри костури. За 1 час 13 броя и от веднаж стряха. Иначе местото е много хубаво, но въдиците не са близо до сянката и лагера ни.

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Разминахме се когато прибирахте багажа.Вярно бая народ бяхте.
Аз продължих до следващото място.
Дребна бабушка и дребни костури ... ама змиите поне беха добри парчета.
Аз продължих до следващото място.
Дребна бабушка и дребни костури ... ама змиите поне беха добри парчета.