Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

За шаранчета. Гаранция ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Re: За шаранчета. Гаранция ?
Николай Колев написа:
От сега ще знам, а междудругото , ВСИЧКИТЕ риби се закачиха на най горната кука , на пуканката ;Д

пп. Щом ползваш пружина, връзвай една кука под нея с повод 6-7см и една над пружината на 5-6см с къс повод 5-6 см. Това при положение че е чисто дъното. При треви и водорасли куката под пружината я махаш и я закачаш над другата на 14-15см, така че като ги опънеш една към друга за не се закачат. Съвсем сериозно, вземи си ароматизатор и ги топвай след като ги нанижеш на куката.Пробата му е майката и постоянството.Успех.
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Нямам добри впечатления от тези анасоновите, но знаели се....всичко е относително. Пробвал съм и скопекс, и ванилия, но най-добре са се представяли тези жълтите - с аромат на мед и натурални, като винаги ги топвам в ароматизатор.BorqnaFishing написа:Касмет
) И аз взех едни пуканки като твоите,зелени и ся ще ги пробвам дано дадат резултат!:)
Mерси за съвета , иначе точно така направихме, вързахме една под пружинката и я набучихме в захранката, поне така ми казаха че се правиBethoven написа:Николай Колев написа:
От сега ще знам, а междудругото , ВСИЧКИТЕ риби се закачиха на най горната кука , на пуканката ;Д![]()
![]()
Ако куката с пуканката ти беше на 6-7см от пружината, а не най-горната, тогава и кълванетата ще са били повече.
пп. Щом ползваш пружина, връзвай една кука под нея с повод 6-7см и една над пружината на 5-6см с къс повод 5-6 см. Това при положение че е чисто дъното. При треви и водорасли куката под пружината я махаш и я закачаш над другата на 14-15см, така че като ги опънеш една към друга за не се закачат. Съвсем сериозно, вземи си ароматизатор и ги топвай след като ги нанижеш на куката.Пробата му е майката и постоянството.Успех.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ники помоли да ти премахнат едната регистрация !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;