Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

бракониерска риба в магазин
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
бракониерска риба в магазин
снощи в магазин сани в пловдив продаваха маломерни сомчета със следи от мрежа по тялото....
Re: бракониерска риба в магазин
milo69 написа:снощи в магазин сани в пловдив продаваха маломерни сомчета със следи от мрежа по тялото....

Факта че се знае магазина с такава риба/бракониерска/,звъниш на ИАРА/искаш името на този който ти е приел сигнала/,имформираш го за какво става на въпрос и ти гарантирам ,че нещатата ще бъдат изяснени
По същата схема съм предизвиквал безотказни реакции за помощ от ИАРА ,даже след моя молба да ме имформират за резултата след проверката е било всичко точно
Просто всичко е ставало пред очите ми след като съм изчаквал реакцията им
Най -бързата такава беше на Дунав-Ново село само за 10 мин.

milo69 написа:ами миналата година звънях.не знам дали са проверявали или просто случайно но десетина дни нямаше бракониерска риба на щанда и после пак си продължи постарому....
така е "...... кауза пердута, не се отвори парашута...." докато има такива дето незаконно хващат риба ще има и такива дето ще я продават... За търговеца е важна печалбата и дори и да го глобят той пак ще си продава защото искарва достатъчно за да си плаща глобите и пак да е на печалба... при мрежарите е същото положението докато има каде да пласират рибата ще продължават да я ловят и дори и да им вземан мрежите и лодките и да ги глобят, те ще си купят нови ще си платят глобите и пак ще са на печалба.... Проблема трябва да се решава комплексно на всички нива но това ми се струва невъзможно. Единственото което може по-някакъв начин да помогне е големи глоби и затвор едновременно....