Платформа от seatbox.bg ?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Платформа от seatbox.bg ?
Здравейте ако някой има такава платформа би ли дал отзиви.Или пък нещо такова http://fishing-market.com/shop/product/ ... amond.html
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Re: Платформа от seatbox.bg ?
И аз съм хвърлил око на seatbox.bg платформата, затова питах колегата Garbolino, да каже дали я бива, защото той ползва такава. Отзивите са много добри.
Ето линк към темата: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=65586
Ето линк към темата: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=65586
- Garbolino
- разбира нещата
Да тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=65586 отговорих на няколко питанки. Ако има и други въпроси - съм на разположение
Иначе тайно си мечтая за едно ново Rive-че d36

Иначе тайно си мечтая за едно ново Rive-че d36

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Екстра са столчетата, заслужават си парите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Благодаря за мненията токущо я поръчах и я чакам с нетърпение 

Ще се радвам като пристигне да споделиш какво ти е мнението. Впрочем, ако не се лъжа, за тия 300лв имаше и някви прикачни, нали?
Здрасти колги, ползвам същата платформа като на колегата Garbolino. Само че е купена от ибей, цената и беше 170 евро ако не се лъжа. Стола има греда, маса с крак, транспортна система (колела с дръжка), лапи за щека, 6 телескопични крака. До сега не съм имал никакви проблеми като исключим, че едната лапа за щека се счупи и дръжката за теглене е слабо направена, но при евтин китайски продукт няма начин всичко да е като при столовете струващи няколко пъти повече. За мен стола е достатъчно стабилен, но и аз спирам стрелката на кантара малко преди 70 кг. За мен лично е добра покупка, прикачните могат да се поправят лесно а самия стол за сега не е мръднал.
днес я получих изглежда супер само трябва да се пробва в реални условия 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Честита да ти е!Ако имаш въпроси питай смело... 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Честито със здраве да си я ползваш и все успешни риболови да имаш със нея
!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хахаха
Страхотна снимка!
Честито, със здраве да си я ползваш.

Честито, със здраве да си я ползваш.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- Garbolino
- разбира нещата
Уникална снимка 

- CrossFire
- разбира нещата
Искам да помоля, някой от притежателите на платформата от seatbox.bg да ми премери няколко размера, ако не му е проблем. Искам да си я поръчам и да добавя някой модул от моята, за това ме интересуват следните размери:
- дължина и широчина на модула под седалката.(то друг няма де...
)
- разстоянието между профилите, в които се плъзга скарата при прибиране, измерено от профил до профил от външната страна.
Ако някой щракне и снимка на начина на закрепване, на модула към рамката, много ще се радвам. Може и подробно обяснение.
Благодаря на всички за отделеното време.

- разстоянието между профилите, в които се плъзга скарата при прибиране, измерено от профил до профил от външната страна.
Ако някой щракне и снимка на начина на закрепване, на модула към рамката, много ще се радвам. Може и подробно обяснение.
Благодаря на всички за отделеното време.

- krasimir n.
- научил се да хвърля
[quote="CrossFire"]Искам да помоля, някой от притежателите на платформата от seatbox.bg да ми премери няколко размера, ако не му е проблем. Искам да си я поръчам и да добавя някой модул от моята, за това ме интересуват следните размери:
)
Благодаря на всички за отделеното време.[/quote]
Модула под седалката 28,5 Х 41 см.
Разстояние между профилите 48,5 см.(измерено от профил до профил от външната страна).
"Модула" е занитен към рамката.Разстоянието от скарата до върха на седалката е 45 см.
Лично на мен( висок съм 178 см.) ми пасва идеално.Спред мен, ако добавяш модули, трябва да мислиш за под рамката.Т.е или да висят под рамката,или да започнеш да градиш от долната рамка,която е над профилите за скарата.
Долната рамка е 41,5 Х 48,5 см.(измерено от профил до профил от външната страна).
33 Х 40 (измерено от профил до профил от вътрешната страна).
Височината от долната до горната рамка е 23 см.
Мисля,че спокойно ще вкараш всеки модул(модули) с височина до 23 см.
Закрепянето мисля,че няма да е голям проблем
.
Снимките са зле,ама с тел. толкова

Благодаря на всички за отделеното време.[/quote]
Модула под седалката 28,5 Х 41 см.
Разстояние между профилите 48,5 см.(измерено от профил до профил от външната страна).
"Модула" е занитен към рамката.Разстоянието от скарата до върха на седалката е 45 см.
Лично на мен( висок съм 178 см.) ми пасва идеално.Спред мен, ако добавяш модули, трябва да мислиш за под рамката.Т.е или да висят под рамката,или да започнеш да градиш от долната рамка,която е над профилите за скарата.
Долната рамка е 41,5 Х 48,5 см.(измерено от профил до профил от външната страна).
33 Х 40 (измерено от профил до профил от вътрешната страна).
Височината от долната до горната рамка е 23 см.
Мисля,че спокойно ще вкараш всеки модул(модули) с височина до 23 см.
Закрепянето мисля,че няма да е голям проблем

Снимките са зле,ама с тел. толкова

- Прикачени файлове
-
- Изображ.222.jpg (188.14 KiB) Преглеждано 3213 пъти
-
- Изображ.444.jpg (235.62 KiB) Преглеждано 3213 пъти
-
- Изображ.999.jpg (232.06 KiB) Преглеждано 3213 пъти