Откраднати такъми за риболов на щека, боло и фидер !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Откраднати такъми за риболов на щека, боло и фидер !!!

Мнение от MapuaH »

Приятели, дойде и моят час........ Днес при влизане в гаража констатирах, че са ми задигнали 90 % от такъмите за риболов на щека, както и неща за мачов риболов и риболов на фидер, а именно :

+ платформа Rive Sphinx с всички прикачни - две за чадър (Риф), едно за живарник, за тава, лапи и т.н. Шест телескопични крака.

Изображение

Изображение

+ тава за платформата - Престън

Платформата беше пълна с всичко необходимо за идеален риболов на щека - куки, тежести, сонди, влакна, совалки, всичко...........

+ ролер Престън

Изображение

+ гребени за топ сети Мавер

Изображение

+ кеп Колмик
+ сак Филстар 55 л. пълен с какво ли не..... всякакви по размер кутии на Стонфо, допълнителни прикачни, около 30 кошнички фидер, влакна и тежести и т.н.

Изображение

+ плувки за риболов на щека - основно Сенсас и Престън - около 50 бр.
+ близалки Кралузо - около 15 бр.
+ макара Shimano Stradic 2500

Изображение

+ болонеза Тика Техниум 6м, на 5 риболова. Практически нова.
+ около 50 плувки буренца за риболов на болонеза. Основно Сенсас.
+ две баки - 40 л. и 25 л.
+ чисто нов стол Корум, за който преди известно време бях пуснал тема дори :

KORUM ACCESSORY CHAIR
Изображение

Дори и един единствен път не е ходил за риба. Само е разопакован, тетсван и прибран обратно.

+ камуфлаж Хилман, зимен комплект, заедно с поларените подплати, размер XXL
+ копелетата са взели дори и термобельото заедно с термочорапите ми, както и две шапки и два чифта ръкавици.

Знам, че шанс да се намерят нещата няма, но все пак да помоля всеки, който ходи да пазарува някъде из магазните да се оглежда, ако някой предложи нещо за продажба или пък, ако вече там е оставено нещо подобно. Знам, че всеки от нас има познати собственици или продавачи. Нека сподели с тях този случай. Имам съмнения, че хората откраднали всичко не са риболовци, защото са оставили други интересни неща непокътнати. Като специфичен белег към платформата конкретно мога да кажа, че всички закопчалки са ръждясали от неизползване дълго време. Рядко са хората с рифове, които не ги ползват :) Някак си, ако я видя ще я позная веднага :) Същото важи и за кутийте пълни с плувки. Просто си познавам селекцийте.

Само да обобщя - откраднати са в кв. Витоша преди 2, 3 дни най-много. Можете да използвате всякакъв начин за контакт с мен - 0899 01 99 66 - Мариан, темата или ЛС.

Огромно благодаря на всеки, който може да помогне с някаква информация !!!

Поздрави
Мариан
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Откраднати такъми за риболов на щека, боло и фидер !!!

Мнение от С.Върбанов »

Брат не се виждат снимките освен на стола ! Съжалявам за загубата дано се намерят ,че знам как боли :twisted:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”