Тайствения язовир

Модератори: bobopeli, sapuna

David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Тайствения язовир

Мнение от David Kamenov »

Здравейте колеги и колежки риболовци.Днес направих един излет на един язовир с нейзвестно има за мен. Към 7 сутринта бяхме на язовира с брат ми разпънахме и зачакахме стръвта беше хляб с тайна съставка която привлича червеноперките и като се почна от 10 часа едно кълване както се казва гол след гол хвърля едната въдица и докато заредя другата и я хвърля вече съм хванал размерите на червеноперките не бяха много големи но си имаше емоции най-голямата беше 100 грама. Към 15 часа хванах и една костенурка съжалавам че нямах апарат да заснема рибките и костенурката другия път като отида обещавам.Всички рибки са пуснати отново във водоемчето включително и костенурката.Успех и Наслука.
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Re: Тайствения язовир

Мнение от StoychevV »

Може да са малки,но важното е да си край водата и да си правиш кефа :drinkers:
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

StoychevV написа:Може да са малки,но важното е да си край водата и да си правиш кефа :drinkers:
Аз съм толкова зарибен че всеки ден ми се ходи за риба но няма със кои и ако успея да измъкна брат ми от интернета сме там край водата :)
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Каква ли ще да е тази тайна съставка....и толкова тайственост ....около този тайствен язовир... 8)
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

David Kamenov,
Тук си прав, че борбата с интернета е тежка :D ,
Но като чета постовете ти, разбирам,че успяваш да ходиш и за риба, нали ?

Важното е да се ходи,
И аз съм почнал някога като теб -
Нямаше с кой, нямаше и от кого да видя и науча тънкостите,
Ама се понаучих !
Така, че - успех :D !
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

ribolovcho написа:Каква ли ще да е тази тайна съставка....и толкова тайственост ....около този тайствен язовир... 8)
Абе язовира го крия че малко хора го знаят и е наблизо от града а пък тайната съставка като си отворя рибарски магазин ще продавам от нея спокойно нека малко да понатрупам опит и ще я кажа ама работи само за каракудки и червеноперки за сега само това съм ловил с нея :)
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

G.Petkov написа:David Kamenov,
Тук си прав, че борбата с интернета е тежка :D ,
Но като чета постовете ти, разбирам,че успяваш да ходиш и за риба, нали ?

Важното е да се ходи,
И аз съм почнал някога като теб -
Нямаше с кой, нямаше и от кого да видя и науча тънкостите,
Ама се понаучих !
Така, че - успех :D !
Успявам да ходя за риба и доста често посещавам този сайт чета различни теми и раздели. И не публикувам всичките си излети понеже ме е срам че няма снимки.Обучавам се но смятам че има още доста само дето още не съм се научил да си правя монтажи на косъм и не мога да си позволя всичките джаджи защото съм ученик та скоро ако има някой колега от Плевен дето разбира за монтажите на косъм ще го помоля за среща да ме понаучи та така. :drinkers:
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Лесно е колега. Купи си от рибарския магазин готови куки вързани на косъм и ще схванеш философията му.
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

David Kamenov написа:
ribolovcho написа:Каква ли ще да е тази тайна съставка....и толкова тайственост ....около този тайствен язовир... 8)
Абе язовира го крия че малко хора го знаят и е наблизо от града а пък тайната съставка като си отворя рибарски магазин ще продавам от нея спокойно нека малко да понатрупам опит и ще я кажа ама работи само за каракудки и червеноперки за сега само това съм ловил с нея :)
Колега, що ти трябва да отваряш магазин.Направо тук казваш цената, приемаш заявки и изпращаш по куриер.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

:lol: Готин репортаж -отнасям се с разбиране относно "тайнствеността".То и аз си имам един изоставен и забравен опит да се направи частен риб.развъдник - локвата е с диаметър около 25 метра,обрасла отстрани,не се вижда от асфалтовия път,не се вижда и от черния път,най-близкото село е на поне 4 км.Когато нищо не кълве на реката в онази й част,отивам на тайната локва -пълна е с дребни бабушки и костурченца,голямо забавление пада с директен телескоп ,а пролетта,когато още не са избуяли водораслите,и с лек спининг с блеснички № 00,много приятни упражнения се правят там :lol:
niki_k1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от niki_k1 »

Нали си велик разбирач :finga: Човека ако качи снимки ще го направите за две стотинки,че напълнил торбата :finga:
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

INCUBUS написа::lol: Готин репортаж -отнасям се с разбиране относно "тайнствеността".То и аз си имам един изоставен и забравен опит да се направи частен риб.развъдник - локвата е с диаметър около 25 метра,обрасла отстрани,не се вижда от асфалтовия път,не се вижда и от черния път,най-близкото село е на поне 4 км.Когато нищо не кълве на реката в онази й част,отивам на тайната локва -пълна е с дребни бабушки и костурченца,голямо забавление пада с директен телескоп ,а пролетта,когато още не са избуяли водораслите,и с лек спининг с блеснички № 00,много приятни упражнения се правят там :lol:
То е полезно да си има такива язовири и този водоем не се вижда и пак най-близкия град е на 3км то и аз къцам с директен ама на блесна не съм пробвал :)
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

niki_k1 написа:
Нали си велик разбирач :finga: Човека ако качи снимки ще го направите за две стотинки,че напълнил торбата :finga:
Ахх колега не ми трябва пълна торба а пълна глава ! Важното е че си правя кефа :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”