Баташки костури.....

Модератори: bobopeli, sapuna

men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Баташки костури.....

Мнение от men4o »

Телескоп написа:
Вуйчо-Ваньо написа:Аз мисля,че е хубаво да си имаш Симеончета (щипоци),а пък ако си набавиш и гамбузи - няма лошо.
:smt023 :smt023 :smt023
Най оптималния вариант,ама на мен ми трябваха няколко стотин,а нали се сещаш колко ще струват..........костура взема на рибки с големина 1 см даже и мъртви,происто да са рибки,на друго,уви,не пипа.
Скороста с която се лови от лодка на такава стръв е между 2-3 костура на минута ако намериш мястото и си достатъчно сръчен.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Телескоп написа:Това е от днес !
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/H7HmzwI67ec?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=a15761f495" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Супер!!!Без думи. :smt038
Изображение
Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

men4o написа:.....просто да са рибки,на друго,уви,не пипа.......
Тук не мога да се съглася с теб,колега! С правилния подбор на блесна,както от брега,така и от лодка може да се направи много приличен риболов. А през есента много удачна стръв е бялият червей/нанизан на куката тип"мартеничка"/! :wink:
men4o написа:....Ако ги знаеш,просто това което вие сте направили от брега се прави за 90 мин. от лодка.......
Колега,аз хода на риболов за удоволствие,а не за "рекордни"резултати! :)
men4o написа:.......костура взема на рибки с големина 1 см даже и мъртви,происто да са рибки,на друго,уви,не пипа.
Скороста с която се лови от лодка на такава стръв е между 2-3 костура на минута ако намериш мястото и си достатъчно сръчен.
Колега,само за сведение.Кога е бил последният ти риболовен излет на костур от лодка на яз.Батак? :)
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Последния излет беше преди 2 седмици,идея си нямаш колко е важно да ги намериш,1 метър растояние има невероятно значение.
А относно удоволствието.............от брега за 2 часа имах 2 костура,ако ти искаш такова удоволствие,аз не.........и никой не говори за рекорди,а за удоволетворение ,че съм успял да направя максимални усилия и те са се увенчали с успех.
Мисля ,че всички за това ходим на риба.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

men4o написа:...А относно удоволствието.............от брега за 2 часа имах 2 костура,ако ти искаш такова удоволствие,аз не.........
:D
Няма да спорим..............!
Поздрави! :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Клипа кефи отвсякъде и доказва и мойто твърдениение,че който си може-може и без лодка.
Аз мятах на бял и торен и бавно прибирах до брега и отново мятах и успеха не закъсня.
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

men4o написа:..Най оптималния вариант,ама на мен ми трябваха няколко стотин,а нали се сещаш колко ще струват...........
Та и аз да попитам,
Като хванеш "няколко стотин" костура, какво ги правиш ?
Особено, сега при настоящите температури - 35-40 С :mrgreen: !
Щото, аз като хвана 40 - и ми стигат !!!
Изяждаме ги, не пускам обратно, ама няколко стотин - да нямаш рибен ресторант ?
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Аз мисля,че става въпрос за стръвта а не за взетите риби.Но може и да бъркам.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Красимир Атанасов написа:Аз мисля,че става въпрос за стръвта а не за взетите риби.Но може и да бъркам.

Правилно четеш колега,препоръчвам и на другите да четат така(виждам на снимката колегата разполага и с помощни средтва за четене,както и аз).
Отговарям на другите.........веднага чистене осоляване и в хладина чанта с лед.
За бройките и килограмите заповядайте който иска следващия път,ще му покажа.
(защо всеки път когато някой е хванал 2кг. повече от разрешените 3 се почват едни наставления и намеци?)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Отново клип на висота :smt023 . Като го гледам и вас не са ви подминали ветровете, а в това вълнение да отчетеш кълване си е...майсторлък :supz: . Относно заигравката кой за какво ходи на риба - все си мисля, че основната цел е да се избяга от градския задух и шум/някои бягат и от жените си :lol: /, а да си обърнеш излета в състезание и гонитба на рекорди..., всеки си има право на мнение, но това не е моето добро прекарване.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”