Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За костур?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Троли напълно съм съгласен с теб за големината на кастмастера и за силиконите.Troli написа:С 15-20гр. кастмастер могат да се хванат само пънчета и клони!Силикона също не е много ефикасен,но няма значение!Ти,Омерта нямаш мормишка,нямаш куршумче,нямаш малки кастмастери е,какво очакваш да хванеш?Успешен риболов на костур е 30-60 на час!
Дай са да видиме,какви си ги свършил на Цонево?
![]()
Обаче недей депресирай човека:
"Ти,Омерта нямаш мормишка,нямаш куршумче,нямаш малки кастмастери е,какво очакваш да хванеш?"
Ами кат сега няма, ще те послуша и ще си намери.
Кво толкова.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
При силиконите съм назад,но зимата май са по-успешни за бяла.Зимния риболов на костур е основно на мормишка и вардевас!Зимата си е зима,а сега говориме за в момента!Костурското време е настъпило и,който му разбира на него се спира.Най-емоционалния риболов е на костур!
Какво ловят Путин и Буш?А за Нил сещате ли се?
Велик хищник,който няма бройка и е много вкусен,особенно около килограм.Килограмовият костур е деликатес и рядкост,като 7-10кг.бяла или 50-100кг. сом!Който открие трофейния костур,все едно се е натъкнал на злато!
Не се шегувам!

Покажи,че не Вервам сляпо на всеки!Дори и на баш-царя!
Заменям сом 3кг. за 3бр.костури по 1кг.!
Не се шегувам!
Лорде,говорил съм с нашия селския поп да ме праи Архонт на по-тънка тарифа и без да ходя до Рим!Стане ли работата,ще ми бъде неудобно,но ще трябва да се обръщаш към мен с "ваше превъзходителство",Троли!
Спокойно,ще си остана земен тип!Нема те карам на сила,я!Всичко е пунт и пластика!

Ти нормален ли си бе.Troli написа: Заменям сом 3кг. за 3бр.костури по 1кг.!Не се шегувам!
![]()
Три кила сом, сом ли е

Да ти дам аз "златните" си костури, за твоите маломерни сомлета.
И ти тва си го зел.
Ти рибар ли си изобщо.
Срам и позор за българската демокрация.
И когат покажеш твойте костури, тогава ще ти покажа и мойто чудовище.
Тъкмо кажеш нещо умно по горе и хоп некоя простотия:
Архонт...
Моля те не споделяй на всеуслушание детските си мечти.
Архонт...

Смех в залата.
Пардон:
Във форума.
Ама пък без теб кво ще правим.
На кой ще се смеем.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Рапалчо, кажи че ти ловиш само пънчета и клони с 15-20 грамови кастмастери и туистери.Troli написа:С 15-20гр. кастмастер могат да се хванат само пънчета и клони!Силикона също не е много ефикасен,но няма значение!Ти,Омерта нямаш мормишка,нямаш куршумче,нямаш малки кастмастери е,какво очакваш да хванеш?Успешен риболов на костур е 30-60 на час!
Дай са да видиме,какви си ги свършил на Цонево?
![]()
Аз ловя много успешно с тях костури.
Форума е пълен с разбирачи като теб които нямат снимка с една стойностна риба.
Само приказки за големи риби и снимки с маломерни сулки.
Смях от всякъде... ....

- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Досега всички си чешат езиците и никой не си показа предпочитаните си примамки и риби хванати на тях.
Троли, понеже споменаваш често мормишките и предполагам си понаучил нещо за отвесния риболов от Йовчев ето снимка и на моите примамки за отвесен риболов!!!!!!
Показвам ти ги не за да се хваля а за да ти покажа че не говоря голословно и че имам известен опит с тях.

Троли, понеже споменаваш често мормишките и предполагам си понаучил нещо за отвесния риболов от Йовчев ето снимка и на моите примамки за отвесен риболов!!!!!!
Показвам ти ги не за да се хваля а за да ти покажа че не говоря голословно и че имам известен опит с тях.