Питане за PAYPAL

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Питане за PAYPAL

Мнение от preparatos »

Та и аз да попитам колеги, как се прехвърлят паричките от Webmoney>Paypal. Сигурно има много начини. Вие кой използвате? Според вас кой е най-сигурния с минимална комисионна, даже най-добре без такава.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Таквиз прехвърляния в края на краищата те ощастливяват с минимум 4% такса и то при джифт варианта :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

Да това ми е известно, че ставало с посредници срещу съответната комисионна. Не съм много наясно, какви посредници да избера. Някак си ме притеснява риска от скам от 3-тата страна. Но смятам да пробвам първоначално с малки сума от 1$ примерно. Може ли да ме насочите към нещо сигурно. :)
Благодаря.

И да попитам понеже видях, че през Webmoney можело да се пазарува през онлайн магазини. Трябва ли да се вади нещо допълнително - атестат и карта или става само чрез стандартната регистрация (това за поръчка от известните китайски магазини, щот други не намерих) :)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Пич не ме разбра ! 4те процента ще ти ги вземе ПейПал като направиш захранване на сметката по мейл в джифт вариант от УебМъни , който е и най-евтин . За никакво трето лице не иде реч :idea: Най-читав вариант ми се вижда да регистрираш едновремено карта , препоръчам в случаят дебитна такава , най-вече заради УебМъни и на двете места . Свалянето от УебМъни ще ти струва около две евра , което автоматично обезмисля едно доларовата транзакция :lol: :lol: :lol: , а самото захранване от картата на сметката е безплатно освен банковите такси които не са особено големи в случаят :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

Колега, разминаваме се нещо. :) Рових се с надеждата да се окажете прав. След, което се допитах и до други хора. Всички казват едно : Директен начин от Webmoney към PayPal - няма. Начините са 2.
1.С издаването на карта, която изисква нотариални документи и пристигала по пощенски път. Таксата за издаване била $10 + $20 за доставката. Карата била отделна за Webmoney и се вадила само от сайта и(съвместно с Payoneer.com). Този вариант, ако сметките по-горе са верни, си е самонабутване.
2.С посредници, срещу комисионна.

Дано да греша. Ако сте го правили това нещо, ще ми е много интересно. Може ли по-подробно да посочите стъпките от къде да тръгна.
Благодаря. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”