Предложение за форумно състезание

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Форумно състезание , къде ?

Анкетата свършва на Пон Авг 20, 2012 9:50 pm

Панчарево
20
29%
Копринка
16
23%
Жребчево
13
19%
Стамболийски
8
12%
Йовковци
2
3%
Огняново
10
14%

Общо гласове: 69

Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Предложение за форумно състезание

Мнение от Garbolino »

Как ви се струва идеята да организираме едно събиране на ентусиасти от форума под формата на любителско състезание на лесно достъпен водоем с цел популяризиране на спортния риболов - без такси за участие, без награден фон - само за добро настроение и спечелване на още симпатизанти към нашето хоби.

Какво ще кажете за идеята например на стената на Панчарево (за да могат да дойдат максимално много зрители) да има титничен сблъсък между звездния отбор (4 души) на модератори на nariba.com и звездния отбор (4 души) на емблематичните членове на форума (тук може да се организира гласуване кой гордо да представлява общността). Така едно малко демонстративно състезание, може да събере много публика - колеги риболовци, техни познати, приятели и т.н.

По този начин ще популяризираме спортния риболов и ще запалим още нови млади и стари съмишленици. А пък, сигурен съм, че едно такова събиране ще бъде и много забвано и много интересно за всички.
Последно промяна от Garbolino на Вто Авг 07, 2012 9:46 pm, променено общо 1 път.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Re: Предложение за форумно състезание

Мнение от pachosz »

Ако пазарите една сергия с кебапчета и бира, аз ще дойда като наблюдател ;)
.
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

pachosz написа:Ако пазарите една сергия с кебапчета и бира, аз ще дойда като наблюдател ;)
.

Направо като съдия викам аз! :wink:
Без жени можем,без риболов не можем!
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

pachosz написа:Ако пазарите една сергия с кебапчета и бира, аз ще дойда като наблюдател ;)
.

Особенно,ако са безплатни! А?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
krasi gg
новобранец
новобранец

Мнение от krasi gg »

идеята е хубава,хаиде да я оприказваме.....хууубавабичко ,и да видим кво ще се получи.
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Тя идеята е много добра ма форума не е само Софийски да го правим на Пънча.
Хайде предложи една Копринка дето е централно и да почваме разискванията.
Също няма да е съвсем безплатно защото купи и медали трябва да има. На сто човека сумата е символична. Риболова е всеобятен та в тоя тон кои техники ще се прилагат.
Щека ли, мач ли, фидер или тежката артилерия шаранджииския. Дая не забравяме спининга и мухарския. Верно трябва якиа дискусия за да се организира едно състезание от такъв мащаб. :rolleyes:
Аватар
Гацо Бацов
фен клуб-скобар

Мнение от Гацо Бацов »

Но защо само 4ма от група...нека да са повече състезателите....защо пак да се делим на модератори...и на редови членове...нека най добрия да победи...идеята е много добра и нека първите трима да участват и във националното като отбор на рибата.ком..
язе съм си пустиняк баце..още от малък..
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Garbolino написа:Как ви се струва идеята да организираме едно събиране на ентусиасти от форума под формата на любителско състезание....
Идеята е супер. С много колеги сме го обсъждали и планирали, но не се немериха желаещи :shock: Дано са се променили нещата и да успеем да се организиаме.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Няма да е зле да се избере водоема първо , както каза Дако ! И от там нататък мисля ,че няма да е проблем да се спретне една приятелска сбирка под формата на състезание :D Все пак е добре който иска да участва да знае на кой водоем ще се проведе и да прецени дали ще може да присъства !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Ako e по централен водоем, би било чудесно...могат да дойдат колеги от всички краища на страната.
Аз съм с две ръце за идеята... :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

По-големички и свободни в центъра: Копринка, Жребеца, Йовковци и Стамболийски.
Трябва да се започне кампания за набиране на състезатели.
Като критерий лично аз предпочитам не толкова възможностите на съответния състезател, колкото спосбността му да представи риболова като кредо,хоби и средство за общуване с природата.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

На свободен водоем кой се ангажира със запазването на места :idea: За по-голям интерес не е ли по-добре да се направят зони и от зоните финал.Но дали ще има толкова желаещи иначе пред монитора са големи всичките, а една снимка нямат с риба :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Garbolino »

Много добри идеи се появиха. Ако има и други предложения - още по-добре.

Мисля се, че за да се случат нещата (за да не останат само добрите пожелание) би било добре някой с опит да прояви желание и да се ангажира с организацията - някой които има опти, време и възможност да се нагърби с тази благородна, но нелека задача.

Има ли мераклия, който иска и може да бъде организатор? Може би някой от модераторите ще бъде най-подходящ с оглед на идеята това да е форумно събитие на nariba.com?
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Идеята е идеална,най после ще се сберем да ловим риба!
Ще помагаме с каквото можем,ако потръгне организация.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Е някой да пусне анкета за да се гласува за водоем , като за начало и който е най-близко до избрания и има възможност да се заеме да го прави !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”