Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЖРЕБЧЕВО ОНЛАЙН
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Танас2 дойде донесе ричия и македонска наденица,не са го утепали.
А тея пичовве с буса разтегат некви макари със по5км.влакно до другия бряг и на края с 3 тапи,днеска екшъни който мине и влачи с лодка всичките се закачиха в техните такъми,а единия ми викаше даги прекара през мойте шамандури нямали да ми пречат, 

Снеки,такива глупаци нищо нема да фанат.Предлагам да им занесете пържоли,да похапнат па да сберат въдиците и да си тръгнат сити и доволни!Пълен тумбак е берекет вересия!
Дано да са слаботелесни,та да минете тънко!Пържолите са си цифра на днешно време,а пък трофейната риба-ебтем!Фърляме луди кинти и кат минат мрежарите се чувстваш глупак.
Поборников да ги нагости качествено и да ги разобличи.

-
- кандидат преподавател
Е,па много ясно,че е нова-гениална система за улов на 100-200 сома накуп!
Ще фанат дедовия,но лошото за теб е да не наплашат рибата!А,бе метни им некоя пържола и да си бегат!Нали сте 100 човека,там!Ако не,да идвам!Споко,ако не ги стресна ще звъннем на БатБойко и всичко ще е наред!Ето моите деца вече спят!Защо?Бат-Бойко е на близо!

- ribarq
- сериозен играч
ако звъннеш след обед ще дойдат на сутринта ! звани сутрина за да могат да дойдат навреме ако са още там ! ИАРА ще им направи голям проблем с тез комбайни и сари и тем подобни ! последния път бях свидетел как им пишеха актове и конфискация на обурудването ! бяха със Жандармата !
тел на който да званиш са :042 / 603 296 :0887 213821::::0887 213876-ИАРА Стара Загора

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Троли,яко си пуснал "аспирацията" братле!Една "прахосмучка" върши по добра работа!Troli написа:Споко,ако не ги стресна ще звъннем на БатБойко и всичко ще е наред!Ето моите деца вече спят!Защо?Бат-Бойко е на близо!![]()
![]()

Ние не се месим, в сомските ти фиести.Остави поне един вид риболов непорочен!
ТИ и Бат Бойко може и да хванете 700-800 костура,докато НИЕ си пием сладко ракийката.Но.....
Живи и здрави бъдете!Милиони хванете,каквото искате си ги правете,но на нашия кеф - не се месете!

-
- кандидат преподавател
Поборников,как не те е срам да искаш на един алкохолик най-ценното?Искай жената,колата или банковата сметка и ще ги получиш,но от ракията не давам щот дозата се дига ежедневно и мое да не ми стигне до пролетта!
Кажи,каква е хавата?Ветър,дъжд,риба има ли?Тия с буса,кво напраиха?Да не похапваш бракониерски сомове,ей?Поискай от мен да хвана 40кг.сом и да дойда да напраиме банкет!И вервай ми,ще го направя!Иначе,нема тръпка!Наздраве!Около девет часа,чуваш ли хиените?Наши "хора" са нема те пипнат и носят късмет.Ако се смеят,не е на теб а на мен.Казах им нов виц!