Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги, някой имали информация какво се случва на Безден. Излиза ли шаран?
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Излиза, ама са по 200 до 500 грама. Едрата риба е прибрана в садка и я хранят с лодка. Извън садката е само зарибител.mitaka_dimitrov написа:Колеги, някой имали информация какво се случва на Безден. Излиза ли шаран?
нямам живарник
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря ти hristotihov знаех си, че ти си човека и от теб чаках отговор. 10хhristotihov написа:Излиза, ама са по 200 до 500 грама. Едрата риба е прибрана в садка и я хранят с лодка. Извън садката е само зарибител.mitaka_dimitrov написа:Колеги, някой имали информация какво се случва на Безден. Излиза ли шаран?

Колеги някой инфо за р. Искър откъм Своге ?
-
- научил се да хвърля
Колеги мисля, че раците си ги пускат арендаторите. На каквото и да хвърлиш ако не улучиш риба ще е рак. Мачка повода, сваля стръвта и екшана е пълен. Ама нейсе .........дано да се оправим някога, ама НАДАЛИ!!!!!! 

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не си прав -страдат от тях ,просто няма клиентиlazo65 написа:Колеги мисля, че раците си ги пускат арендаторите. На каквото и да хвърлиш ако не улучиш риба ще е рак. Мачка повода, сваля стръвта и екшана е пълен. Ама нейсе .........дано да се оправим някога, ама НАДАЛИ!!!!!!
Пример-на Суходол имаше много раци арендаторите си взеха рачила и сега риболовът е приятен
Колегата ги хваща -1) http://prikachi.com/images/582/5107582z.jpg
2) http://prikachi.com/images/589/5107589h.jpg
3) http://prikachi.com/images/594/5107594d.jpg
1-13кг.
2-5кг.
3-9,160кг
малките до 3 кг бяха 4-5 бр. не съм ги снимал тях
Всико е хванато в неделя на протеинови топчета(собственно производство) и потопени в дип -аромати всякакви -захранване макс с 20 тина топчета с прашка.Кой си го мое си го мое
ПП.братята са неизменна част от езерото и снимките -разбира се
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бравоboreto1 написа:Колегата ги хваща ...

нямам живарник
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чак сега ми пратиха снимка на 13-ката.hristotihov написа:Вчера на Конска, то е в пернишка област ама да се похваля, 4 есетри на топчета. Едно бебе 4-5 кила, две седмици и една 13,5 кила.
нямам живарник
- lif3house
- разбира нещата
Охооо Поздравления на колегата за хубавата есетра, били са емоциии големи.
-
- вече хвърля и на тежко
Еееееееееее, това се казва риба! Браво Христо!!! Наистина удоволствието е било на макс.
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няма нищо по-хубаво от прекрасният риболовhristotihov написа:Чак сега ми пратиха снимка на 13-ката.hristotihov написа:Вчера на Конска, то е в пернишка област ама да се похваля, 4 есетри на топчета. Едно бебе 4-5 кила, две седмици и една 13,5 кила.

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако всичко е по-план утре вечерта съм на суходол с мойто аверче да видим дали ще преборим някое друго шаранче до неделя вечерта
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Успех пичове, на мен в жегите от топчетата най-добре ми работи ванилия.boreto1 написа:Ако всичко е по-план утре вечерта съм на суходол с мойто аверче да видим дали ще преборим някое друго шаранче до неделя вечерта

нямам живарник
Здравейте колеги. Утре съм решил да се разходя до Панчарево /езерото/. Според вас къде е по-удачно в момента да се лови на стената или около гумаджийницата, трибуните, топлата вода. Миналия петък след работа както споменах по-горе в темата бях на стената. Не, че беше зле, но някой ако има някакво друго инфо ще отвърна с такова като се върна.
Преди 2 дена бях на стената,гол за гол дребни до средни бабушки и тук таме някой огромен уклей.Извадих и едно кленче към педя.Захранката е задължителна,веднага се събират.Лових с фиксирана плувка грам и половина на дистанция към 8метра и дълбочина 2.До към 13часа когато зверски напече имах към 100 риби.miro253 написа:Здравейте колеги. Утре съм решил да се разходя до Панчарево /езерото/. Според вас къде е по-удачно в момента да се лови на стената или около гумаджийницата, трибуните, топлата вода. Миналия петък след работа както споменах по-горе в темата бях на стената. Не, че беше зле, но някой ако има някакво друго инфо ще отвърна с такова като се върна.