Риболов на Шаран (защо ми изтрихте снимката с рибата)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов на Шаран (защо ми изтрихте снимката с рибата)

Мнение от pacho69 »

Субективизма е типично БГ черта г-н Атанасов, защо ли не се учудвам?
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

pacho69 написа:Субективизма е типично БГ черта г-н Атанасов, защо ли не се учудвам?
Далече съм от всичко Българско приятелю.И се надявам да се не върна там повече,освен да се видя с близки.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Nikola Polizovski написа:Не знам кой от колегите е изтрил въпросната снимка с рибите в мивката,но сега я изтрих и аз.
2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната!
Всички взимаме риба за дома,но всички се научихме да пускаме снимки от рибите правени на самия водоем.Приеми критикита като za хубаво :drinkers:
Поздрави колега и наслука и за нататък :wink:
Съгласен съм да се спазват правилата на форума,но аз на снимката никъде не видях кървящи риби и брутални касапски сцени.Така че снимката си беше РЕДОВНА ! А това,че на някои не им изглеждала естетически издържана си е техен проблем ! Момчето е споделило излета си и вместо да сте му благодарни за това,вие само кусури търсите и поводи за заяждания ! Така е преценил,така е снимал рибата.Никой не може да го съди за това,че има различно мнение и разбирания от ВАШИТЕ,ГОСПОДА КРИТИЦИ !
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Красимир Атанасов написа:
pacho69 написа:Субективизма е типично БГ черта г-н Атанасов, защо ли не се учудвам?
Далече съм от всичко Българско приятелю.И се надявам да се не върна там повече,освен да се видя с близки.
Жив и здрав да си колега и ти и твоите близки - "Камъка си тежи на мястото" стара бг поговорка.
По-голям шаран от рибаря няма...
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

topsoft написа:
angel81 написа:Един авер кърти цяла вана заради две баки от латекс с каракуда ... навремето дрътите ора не са ги весили шараните по асмите .. ай стига вече .. мен са ме възпитали , хващаш, носиш, колиш, пържиш и ядеш. благодаря за кирилицата :)

А мен кво ме интересува, че теб някой не те е възпитал като хората. Прайте си месарски форум некъде, коляйте, бесете, не ми се навирайте в очите. И тоя фанал два шарана, пляснал ги в мивката и решил да ми се хвали. Като ти се яде взимай си рибата която си уловил и си трай. Ако искаш да се хвалиш и да ти викаме "браво", "евала", снимай на тревата на гьола.
Не ме занимавай с простотии като рилийз и кеч .. чужди езици разбирам до едно време. Купи си аквариум да им се любуваш на рибите..
късмет работа . .
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

"Прекаленият светец и Богу не е драг!"
Вчера кълвеше,днеска не ще!
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Абе кво се правите на честни марийки,повечето вземат,плюскат ако ли не,продават рибата. :axe:
А тука се бият в гърдите catch & release :lol: ,я се успокойте малко.Човека хванал,снимал,казал къде и на какво,а рибата ще я прави каквото си иска,щом като е платил толкова пари. :drinkers:
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Поредната осрана тема, моля вземете се малко в ръце , всеки е свободен да си пусне тема във форума , а това дали са нарушени правилата - има кой да прецени :wink: не е нужно едни и същи хора да влизат в ролята на "поучаващи" и "съдии" :!:

Ключ
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”