Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Новите ми украшения
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maranzika
- сериозен играч
Новите ми украшения
Ето какво си направих последните няколко дни.Някои от тях вече са пробвани и във вода ,а се надявам че този уикенд и ще хващат риби.

Тези двете съм ги нагласил за кефал:

Тази блесна е доста тежичка и голяма и ще търси щуки ,пък на воблера каквото стане.

Нещо като за кефал и распер.Има страхотна игра.

Клатушка направена от медна ламарина,но нещо боядисването не се получи(дано щуката не го забележи).

И първите ми саморъчно направени кастмастери.Горният е 5см.--14гр. , а долният 3,5см. - 9гр.

Тези двете съм ги нагласил за кефал:

Тази блесна е доста тежичка и голяма и ще търси щуки ,пък на воблера каквото стане.

Нещо като за кефал и распер.Има страхотна игра.

Клатушка направена от медна ламарина,но нещо боядисването не се получи(дано щуката не го забележи).

И първите ми саморъчно направени кастмастери.Горният е 5см.--14гр. , а долният 3,5см. - 9гр.

- emo vasilev
- сериозен играч
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Колега на мен ми харесват всичките, но защо казваш, че на клатушката не и се е получило оцветяването.
Мисля, че е добро а и формата е точно щукарска.
На снимката не се вижда добре, но ако и направиш една лека извивка в предната час в обратна посока на другата ще стабилизираш играта.
А от къде намираш медна ламарина?
На снимката не се вижда добре, но ако и направиш една лека извивка в предната час в обратна посока на другата ще стабилизираш играта.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- maranzika
- сериозен играч
Ами за клатушката идеята ти е добра и ще пробвам със следващата.Преди да я лакирам не беше изсъхнала боята и аз от бързане леко я обелих ,но дано да не го забелязва рибата.lorda написа:Колега на мен ми харесват всичките, но защо казваш, че на клатушката не и се е получило оцветяването.
А за ламарината -един приятел ми даде едно парченце и ще го оползотворя подобаващо.