Броунинг Бериллиум Аcесс

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Броунинг Бериллиум Аcесс

Мнение от carbolino »

На вниманието на щекарите :винк: Колеги имам такава щека и не съм я използвал никога,а и не сум и практикувал риболов на щека до сега.Това добра щека ли е за наЧинаещи и ако някои е използвал такава щека нека да казе с какви впеЧатления е останал.Благодариа предварително.Штеката е 13мИзображение
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

приятел като за начинаещ не е идеално а е Перфектно,аз започнах най скромничко с едно COMPETITOR`че и не съжалявам а като ли ти с тази :!:
Team Filstar-Bobi Fisher
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

Много е здрава но и малко теjка 1112 гр.За едри борбени риби направо ще къса глави :lol: :lol: :wink:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:idea: :idea: :idea: :idea:
Колега саrbolino,
щеката е шаранджийска и е много здрава, за начинаещ е просто супер! :D Идва малко тежичка и ако не си в добра физическа форма, те съветвам да си вземеш карта за някой фитнес клуб :D. И без това си е твоя, грабвай я и отивай за риба, там ще ти се изяснят нещата!
Успех!
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

Абе другата година дано да влезе в употреба и да осетим ква е тръпката от щекарския риболов.ИнаЧе е модел 2007 и последните две колена могат да се сменят на 11,50м и на 13,00м.Ама с нея ще ходя само за големи риби :wink:
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

не се замисляй ами направо я вкарвай в действие остави тия ходенки само за големи риби ама я използвай постоянно няма да съжаляваш :!:
Team Filstar-Bobi Fisher
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

:wink: Де да ставаше тая работа но нестава.Тук до мен има само работа и сън.Не съм в БГ мамка му :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”