"Power Pro" менте.....бесен съм :(

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: "Power Pro" менте.....бесен съм :(

Мнение от Тедо »

ми че то оригиналното ПП си излиза към 30лв за 150 ярда /135м/, ако го купиш през е-бей... На тукашните цени от 70-80лв не знам кой си купува...

Това за "голямата влажност" от 50% направо ще ме умори... Колко според вас е влажността на брега на морето/океана? Хората си държат въдиците на лодките (яхтите)... На мен в Гърция ми ръждясаха водачите, а влакното си е идеално. Новото "Супер слик 8" е още по-хубаво... Здравината е такава, че е почти невъзможно да го скъсаш с въдицата освен, ако е протрито... За да скъсаш, трябва да го увиваш около дръжката на ножа и да дърпаш здравата... Оня ден закачих някаква мрежа с 50лб "Супер слик 8" и като изключих мотора, лодката се върна назад 10 метра /4.80м лодка с 4 човека в нея/... Живот и здраве, след 2 седмици пак ще го тествам на солена вода :)
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Тедо написа:Оня ден закачих някаква мрежа с 50лб "Супер слик 8" и като изключих мотора, лодката се върна назад 10 метра /4.80м лодка с 4 човека в нея/... Живот и здраве, след 2 седмици пак ще го тествам на солена вода :)
:lol: :lol: :lol: Убеден съм че е така.
Относно Пауър ПОР-а ментето, само мога да кажа, че е много, ама много дебело и грубо дори в най малките си диаметри. Смятам, най удачно е да се ползва за риболов на сом на дъно.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Грубо и дебело, но здраво и трайно.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gutierez
новобранец
новобранец

Мнение от Gutierez »

Виждам, че доста хора се радват на това колко много примамки са си спасили. Най-сигурния начин за това е въобще да не ги купуват, ако ще ходят с тази цел на водоема. Идеята, мисля си, че е съвсем различна. Не би трябвало човек да ходи на риболов, за да си спасява примамките..... Ако пък е така, значи аз явно съм сбъркан :roll:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Не си сбъркан, колега - по-скоро си златоуст! :D
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Мунчо написа:Не си сбъркан, колега - по-скоро си златоуст! :D
И по богат :lol:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

stefan4etoo написа: И по богат :lol:
Не непременно, колега. Познавам много рационални люде, които са преценили, че съвсем с пръдня - боя не може да се прави, не защото са си надделели на масрафа. Има оправдани компромиси и такива, които са меко казано смешни.

Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Мунчо написа: Има оправдани компромиси и такива, които са меко казано смешни.
Мноо точно го каза! Баш тъй е :smt023
Gutierez
новобранец
новобранец

Мнение от Gutierez »

Мунчо написа:
stefan4etoo написа: И по богат :lol:
Не непременно, колега. Познавам много рационални люде, които са преценили, че съвсем с пръдня - боя не може да се прави, не защото са си надделели на масрафа. Има оправдани компромиси и такива, които са меко казано смешни.
:lol: :lol: Ха сега кой бил златоуст. Това ми се искаше да е излезло от моята уста.... :D
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Да не забравяме също, че има и по-интелигентни начини за спасяване на примамки от дебелия конец... Има също маски, шнорхели, плавници... :lol:
Най-голямото количество примамки, които съм губил, беше след изпадане на кутия от джоба на кофти елек, купен в следствие на глупав компромис :lol:
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

ако ловиш кленчета или пастървички на някоя река 3м широка, тогава е нормално да ползваш супер нежни такъми... Ама като влача по язовирите пълни с мрежи и шамандури, как да сложа 8 или 10лб влакно... Слагам 15-20лб, а пък онази с 50-те либри ми е "тежката артилерия" за сом и за море...
При 20см воблер някак ЮЛ-такъмите не ми се връзват естетически :)
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Ето една не лоша алтернатива на разумни цени..а най-отдолу и други подобни...http://www.hai.bg/pleteno-vlakno-climax ... technology
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Мда - влакната на "Климакс" са достъпни у нас и са прилични. По мои наблюдения(говоря за най-тънките размери), държат добре на възел и са трайни. Най-голям кусур е, че са откровено плоски, но за тези и повече пари това е широкоразпространена слабост, и се отнася и за много по-претенциозни марки.

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Тедо написа:... Ама като влача по язовирите пълни с мрежи и шамандури, как да сложа 8 или 10лб влакно...
Обикновено в такъв случай се дава мнение в съответният подфорум , как за тролинг в случаят , а не се бърза с компетенцията кога иде реч за питане за съвсем друго нещо :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

А сега някои ако даде мнение за 35лбс на PowerPro защо с 8-16лбс не губите примамки а аз с 35лбс за 10 излета имам 3-4 оставени в реката.. :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”