Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Carp_Master
новобранец
новобранец

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от Carp_Master »

Мерси, таксата 10 лв ли беше или се бъркам? Колата до теб ли е или има паркинг като Кукленския? И последно нещо за стръв/ захранка да ми подшушнеш :D малко на готово питам, ама.. :)
Също така очаквам още предложения :):)
Carp_Master
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Master »

Мерси, рибата си я връщам така или иначе. Ако няма някое по-интересно предложение ще атакувам :)
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

На руенското езеро колата е до теб, ако ловиш до паркинга(има-няма 20 метра). Някой беше споменал, че преди 2 седмици е тръгнал на там за риба, но го посрещнала табела "риболова забранен". Да вярвам ли, незнам. Може и да е от стандартните табели, като на всеки платен водоем и човека да се е объркал.
Цял ден да ти пищят сигнализаторите, май няма къде да стане в нашите близки околия в това време, но дочух, че на тополовския са изкарали сериозни риби на дъно.
На Кавак дере не съм ходил скоро, но и там може да очакваш добри рънове. Последния път мислех да го посетя, но бях сам и се "надянах" на Сушица. За там няма да пиша - добре ми влезе. :evil:
След риболова драсни някой ред какво си направил, ако не в отделна тема, поне тук, дори да си валат, поне да знаем къде как е ситуацията.
Изображение
batinkov78
новобранец
новобранец

Мнение от batinkov78 »

На тополовския риба много ама раците са много огладнели папат силиконката яко.
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

За Куклен не си и помисляй!Вчера едни комшии ходиха и хванаха само 3 костурчета колкото кутрето на ръката ми!
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

batinkov78 написа:На тополовския риба много ама раците са много огладнели папат силиконката яко.
То май навсякъде раците са огладнели! :) На 40-те извора преди 2 седмици направо за нула бройки ми оръфваха силиконовата царвичка и стериопорчетата!На Избегли пък не дава да хвърлиш на червей!До 5 мин.не ти ли барне риба следва зверски удар,засичаш и няма риба,няма стръв! :lol:
То в нашите водоеми май само раци останаха! :lol: :drinkers:
Carp_Master
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Master »

Разбира се, че ще пиша, но няма да е след ден или два, може би другата или по-другата седмица . Вторник бях на конушенския от 3 до 6 (голяма грешка) адската жега бях само аз и още един рибар за 3 часа ме скъсаха каракудките хвърляш перото, броиш до 3 и го няма.... Бях решил да ловя на перо и фидер невъзможно е просто да боравиш с 2 пръчки. Хванах и малки шаранчета на бял и сладка царевица на фидера, общо взето много екшън, язовира прелива от зарибител. За кукленския се отказах
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

dobrin_dinev написа:
batinkov78 написа:На тополовския риба много ама раците са много огладнели папат силиконката яко.
На Избегли пък не дава да хвърлиш на червей!
Че и там ли се навъдиха тия пущини?
Георги Тенев
Carp_Master
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Master »

Харесах си нови язовирчета единия е яз. "Трофей" до Войводино, а другият не му помня името, но явно на човека, който го стопанисва му викат Ильо, някой има ли инфо за тези двата, или поне да ми кажете кой е този прословут язовир " при Ильо" :D
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

Carp_Master написа:Харесах си нови язовирчета единия е яз. "Трофей" до Войводино, а другият не му помня името, но явно на човека, който го стопанисва му викат Ильо, някой има ли инфо за тези двата, или поне да ми кажете кой е този прословут язовир " при Ильо" :D
Колега,на Ильо водоема се намира непосредствено преди гр.Кричим в ляво ако идваш от Пловдив.Преди него има още два рибарника,първия е на Парцалев,а втория е рибарник Бадема.На който от трите отидеш,няма да сбъркаш!!!
Carp_Master
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Master »

Мерси за упътванията . На гуугъл мапса гледам, че от посока с. Устина има един голям водоем в ляво, а от Куртово Конаре са 3 в дясно. Става въпрос за този посока с. Устина -> Куртово Конаре, нали :)
(Голям съм компас :D )
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

По шосето от Куртово Конаре към Кричим водоемите са от лявата страна спрямо пътя.За всеки един има добре виждащи се табели.Първо е Бадема,пътя минава покрай мотел Чешмата,след това Парцалев,червена голяма табела и караш по черния път между ябълките,а на Ильо е в началото на Кричим,минава се през ромската махала и има голяма табела на една ограда пак от лявата страна.
Carp_Master
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Master »

Мерси, утре живот и здраве ще кажа какво е положението
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Много точно описание на рибарниците , само че от Куртово конаре към Кричим първия е този с червената табела на Парцалев , после Бадема и накрая Ильо.
Успех и пиши кво си направил :)
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Леле от началото на годината реших да си остана тази почивка из нашия вилает и няма каде да се иде за риба ко ша права три дена сега :rolleyes:
Май трябваше да отпраша с Зако за Тракиец. :D
То не е късно де. :?
Има варианти
Ша упорствам на 40-извора пък каквото му дойде.
Иначе Стоевския винаги е актуален.
Пък за оправяне на рибарско самучувствие след 3-4-5-6 валата :lol: Бодрово сие точно за това..........?
Така че дестинаций има само портфела да ти го позвлява. :mrgreen:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”