Носталгия по началото!!!Мили спомени от първия път!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
бобобоб
новобранец
новобранец

Носталгия по началото!!!Мили спомени от първия път!!!

Мнение от бобобоб »

Не намерих подобна тема,а ако има се извинявам!Нека тук всеки сподели кой,как,кога и със какво е започнал и се е запалил по риболова!Надявам се темата да стане интересна и да ни пълни с мили спомени,благодарение на които не забравяме от къде сме тръгнали!

Роден съм 84година в Пловдив,а в изкуството на риболова ме въведе покойният ми прадядо Иван!Беше много на ти с материята и започна да ме води по Марица(живея на 200метра от Нея)от 3(три)годишен!Първата ми пръчка естествено беше направена от него!Материалът беше.....див канабис,корда и кука(купешки естествено)утежнение от олово на акумулатор и плувка от гъше перо,а първата рибка уклей(чаушан си го знаем тук).После като поодраснах(7-8год),започнах да ходя сам и започнах да си правя сам въдиците(от черница,дрян,тръстика, бамбук и какво ли още не)!Когато си бях в Пловдив обикалях по Марица!Когато бях в Царацово(там ми е едното село)обикалях каналите,а когато бях на Мътеница(там пък ни е вилата)язовирите!Дънния риболов беше с шишета,риба имаше навсякъде,а кефа неописуем!След време се оборудвах със собствена пръчка с макара и започнах да влизам в ГОЛЯМАТА ИГРА :wink: :lol: :D !И така до днес,близо 25 години!

Ще ми е интересно да прочета и вашите разкази!ПОЗДРАВИ И НАСЛУКА НА ВСИЧКИ :drinkers: :drinkers: :drinkers:
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Носталгия по началото!!!Мили спомени от първия път!!!

Мнение от sapuna »

Има има , тук всичко има -> http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=6950
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
бобобоб
новобранец
новобранец

Re: Носталгия по началото!!!Мили спомени от първия път!!!

Мнение от бобобоб »

Сори,сори :? ,мести там тогава :) Поздрави!!!
МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”