Каварна - Шабла

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
apel
новобранец
новобранец

Каварна - Шабла

Мнение от apel »

Включвайте информация за Камен брюг и Тюленово
Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !
Аватар
kalin_80
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Каварна - Шабла

Мнение от kalin_80 »

Тези дни ми казаха,че имало много вълни.
yarkost
новобранец
новобранец

Мнение от yarkost »

Имаше сериозни вълни наистина тези дни.
dido_di
новобранец
новобранец

Мнение от dido_di »

Не е зле в тази тема по някой ред и за Калиакра да се пиши ,но всеки мълчи?А лодките хвърчът към Болата???
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Колеги, този уикенд ще прекарам със семейство и приятели почивка на къмпинг "Панорава" в Шабла.
Ще взема въдичка, за всеки случай, та ако някой може да даде насоки къде да се пробвам на брега на близо сутрин докато спи домочадието съм отворен. Приемам и други съвети всякакви!
jenubg
новобранец
новобранец

Мнение от jenubg »

Като се застане срещу морето и с гръб към бунгалата - в дясната част на плажа на дънен такъм (с тапичките) за илария (платерина) сутринта от 6 до към 12. Стръв морски (блатен) червей. Дава и в лявата част но по-слабо.
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Благодаря на инфото на колегата jenubg! Току що се връщам от къмпинга и още ми ври "чайника" от жегите, които понесохме. Не знам как е било на други риболовни места, но да дам прясно за Шабла. За съжаление след, като се събудих в събота за прекрасния изгрев установих с прискърбие, че червийте ми не са понесли пътуването и няма оцелели. Разходих се по плажната ивица в инспекция по наредените по плажа ранобудни дядовци -шампиони. Те ме информираха, че риболовния магазин в града е само един и отваря чак в 9 часа-ебаси!! Станах свидетел на успешен сутришен риболов на дребни иларии, като готения чичо ме информира и показа снимки на джи ес ема от вторник, четвъртък и петък - добър риболов на платерини по 25-35 см!!! по 10-12 бр. на ден. В Събота всички хващаха, дребни иларии до 10ч. - излизи вятър, вълна и гадни водорасли - това всичко от лявата страна на плажа до Бункера, а вдясно положението бе същотодо 10 ч. Взех дозичка по-късно от магазина с надежда за следобеден риболов от 18 ч. Да ама не. Вятъра спря чак 19 но водоросли на талази. Тази сутрин припкам пак по изгрев- изпреварилиме само 3 колеги, ама рибата не се бее върнала днес - нищо пълно капо. Жега вълни и пак водорасли. Един колега от Добрич Деян сподели, че в събота вечерта на Скалите е хванал няколко добри чернокопа, докато търсил сафрида- скъсал чепаретата, щото не познавал мястото. Предполагам че след 15 септември ще е добро място за риболовни излети. Това е от мен.
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

Колега имаше ли републиканско при вас по подводен риболов,трябваше да има.
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

На този плаж - на Шабленското езеро не съм разбрал. Абе на почивка бях - слънчасах здраво днес и чух само че ББ откривал нещ в града.
Morgannn
новобранец
новобранец

Мнение от Morgannn »

Вчера, 10.10.2012 г. на Тюленово трима души направихме 20 часов риболов, вкл. нощен на фар. Резултата беше около 1 кг. чернокоп и сафрид, общо. Зарганата също я няма. Местните казаха, че от 20 дни е спрял силният риболов там. По време на целият риболов пред нас си плуваха спокойно делфини. И те търсиха рибата, но я нямаше :))
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”