wow - мнение

Модератор: Paublo_Eskobar

Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

wow - мнение

Мнение от Radoy »

Колеги да ви се похваля ... туко-що си приготвях багажа а-у , защото други ден заминавма на Сопот и... какво да намеря ... приготвях макари,пръчки,влакна ... кепове,живарници ... отдавна не го бях правил ... изхвърлих всички влакна... прибрах стари(плувки) покупки,които не са били в куфара и почнах с такъмите и какво да видя ... Баща ми ... мир на праха му си беше взел директен на трабуко и го бях подарил на чичо ми,поради простата причина,че аз не обичам да ловя...и гледам 1 от водачите му(беше счупен,водихме го с баща ми да го оправят по-скоро 1 от секциите) в нас и нея изхвърлих и гледам някакъв калъф ... кво да видя вътре пръчка-каква?... МАВЕР

Diamond Match Rod Series Professional FLASH 450 8/25

мнения ? :shock:

честно казнао съм скаран с риболова на мач , директни ... само на плувка обичам (Стационарна) и ... любимото ми спининга ... на мач какви са монтажите ... някой ако може да ми разясни ...

И ако някой може да ми разясни какви рибоци може да се хваща на тоя мач. .. защото никога не съм ловил , преимуществото може би му е дължината незнам ... честно казано някой ако желае може и да му го продам на значително по-ниска цена отколкото в магазина стига да не ме устройва характеристиките,които ще ми дадете за риболова на мач...
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: wow - мнение

Мнение от ribolovcho »

Първото му преимущество е че не залепва влакното по пръчката при влажно време.Може да
ловиш със ваглер всякакви риби от рода на каракуди ,платики,червеноперки и така нататък.
Използва се предимно за затворени водоеми-желателно е да използваш потъващи влакна-мачови. :mrgreen:
Изображение
Най добрите са тук
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Seeking

преди малко намерих такова у нас на Тубертино, но предполагам,защото е може би от +3 години ... даже повече ... 0,14 се къса като стой та гледай ... мисълта ми е с този мач може ли да се лови костур на рибе да речем ? ... и каква трябва да бъде линията ... макарата гледам трябва да е специфична ...

иначе цените около колко варира ? ... на времето си спомням,че баща ми плати +1000 лева за директен по поръчна на трабуко ... ама за тая ... не съм разбрал ... човека си го влечеше ... яко , а мен спининга и да обикалям като гламав водоема... :shock: а ваглера предполагам е 1 плувчица с доста голяма антена ?
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

Колега, мачовият риболов е много интересен и много резултатен, но не е лошо да вземеш да почетеш малко за него! Има мноого изписано по въпроса що е мач, как се ползва, с какви плувки(ваглери) и какви монтажи! И тогава вече, ако те заинтересува този метод на риболов и нещо не ти е ясно можеш да попиташ и кой с каквото може ще помага! Ако не ти се чете хвани, някой познат риболовец да ти обясни основните неща и опитай, може пък да ти хареса :wink: Поздрави и успех в риболова!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”