Въпрос за състезанието на Гребния канал-Пловдив 1-2.09.2012

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Въпрос за състезанието на Гребния канал-Пловдив 1-2.09.2012

Мнение от alankulu1987 »

Здравейте колеги :) Не искам да спамя в самата тема за състезанието на Гребния канал,за това пускам въпроса си в този раздел. Мисля да ида да си пробвам късмета на състезанието въпреки скромните ми такъми :D Имам само един въпрос. На края на състезанието,ще имат ли право риболовците да задържат някаква бройка уловена риба или всичката ще се релийзва след претеглянето и. Някой да е запознат по въпроса ??? Нямам търпение да дойде събота ... само дано да успея да се вредя в плащането на таксата в 6:30 :D Ако не успея ще се изям от яд.
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Въпрос за състезанието на Гребния канал-Пловдив 1-2.09.2

Мнение от kaloyan Mladenov »

alankulu1987 написа:Здравейте колеги :) Не искам да спамя в самата тема за състезанието на Гребния канал,за това пускам въпроса си в този раздел. Мисля да ида да си пробвам късмета на състезанието въпреки скромните ми такъми :D Имам само един въпрос. На края на състезанието,ще имат ли право риболовците да задържат някаква бройка уловена риба или всичката ще се релийзва след претеглянето и. Някой да е запознат по въпроса ??? Нямам търпение да дойде събота ... само дано да успея да се вредя в плащането на таксата в 6:30 :D Ако не успея ще се изям от яд.
Е ти за тва ли ще ходиш на състезание да фанеш нещо за ядене... :shock: :shock:
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

kaloyan Mladenov написа:
alankulu1987 написа:Здравейте колеги :) Не искам да спамя в самата тема за състезанието на Гребния канал,за това пускам въпроса си в този раздел. Мисля да ида да си пробвам късмета на състезанието въпреки скромните ми такъми :D Имам само един въпрос. На края на състезанието,ще имат ли право риболовците да задържат някаква бройка уловена риба или всичката ще се релийзва след претеглянето и. Някой да е запознат по въпроса ??? Нямам търпение да дойде събота ... само дано да успея да се вредя в плащането на таксата в 6:30 :D Ако не успея ще се изям от яд.
Е ти за тва ли ще ходиш на състезание да фанеш нещо за ядене... :shock: :shock:
Знаех си,че ще има и някви такива коментари !! :axe: НЕ,не ми е целта да хвана нещо за ядене. Просто се интересувам,дали може да се вземе поне една риба на края на състезанието и това е! Не може ли един път да се направи поне една тема в която да няма някой критик ??? И все пак,очаквам отговор от някой добронамерен колега. Благодаря !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Рибата се тегли и се връща моментално във водата ВСИЧКАТА.И стига мислете за риболова като прехрана,с лов и риболов са се прехранвали преди Средновековието.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

butnik написа:Рибата се тегли и се връща моментално във водата ВСИЧКАТА.И стига мислете за риболова като прехрана,с лов и риболов са се прехранвали преди Средновековието.
Благодаря за красноречивия отговор Бутник ;) Както казах,не мисля за прехрана. Имам си риба у нас. Просто се интересувах информативно. На състезанието съм на 100 % както казах вече. Ще ме е срам малко,като знам хора с какви пръчки и столове и кво ли още не ще има. А аз с мойте въдици от по 40-50 лева и седене на бетона :D Ама просто за шоуто ще се запиша пък квото дойде ;) Успех на всички участници !
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

Спокойно колега има хипер маркет на близо в който продават риба :) Другият вариант е да отскочиш до Марица и да си хванеш от там, ако можеш :!: :wink:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

butnik написа:Рибата се тегли и се връща моментално във водата ВСИЧКАТА.И стига мислете за риболова като прехрана,с лов и риболов са се прехранвали преди Средновековието.
Малко уточнение - Много, много преди средновековието, че и доста преди Христа, но да не навлизам в подробности :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

antivik написа:
Малко уточнение - Много, много преди средновековието, че и доста преди Христа, но да не навлизам в подробности :wink: .
Че Българина си е точно там бре ,щом има ток и мрежа нон стоп :D
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

butnik написа:И стига мислете за риболова като прехрана
Ице, е точно това нема как да стане.

п.с. Забавна тема.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

topsoft написа:
butnik написа:И стига мислете за риболова като прехрана
Ице, е точно това нема как да стане.

п.с. Забавна тема.
Забавна е така е :D Даже е малко безмислена,но просто ми беше любопитно. Я да видим кой от колегите които четат темата ще бъдат на състезанието ?? :) Нека представянето започне сега :P
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:( Признавам си без бои, няма да бъда.
Направят ли нещо състезателно и конкурсно, веднага губя интерес и удоволствие. Що требе да се пъна и да показвам, че ше фана 1-2 риби/или рибета/ повече от еди кой си, вместо да си пия биричката на брега и спокойно да си чукам лафа с арни ора.
А така състезанията малко или много настройват хората един срещу друг. Карат ги да се занимават с второстепенни дела :wink: .
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

С риболов "драги" МИ колега са се прехранвали хилядолетия ако не броим еволюцията преди ТИ да се появиш.
Така ,че ако мислиш ти да си този който ше я спреш (еволюцията) ,бравос,ти значи се мислиш за Господ,а тези които мислят така обикновенно са не едно място.
Успех на състезанието на участващите.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

antivik написа::( Признавам си без бои, няма да бъда.
Направят ли нещо състезателно и конкурсно, веднага губя интерес и удоволствие. Що требе да се пъна и да показвам, че ше фана 1-2 риби/или рибета/ повече от еди кой си, вместо да си пия биричката на брега и спокойно да си чукам лафа с арни ора.
А така състезанията малко или много настройват хората един срещу друг. Карат ги да се занимават с второстепенни дела :wink: .
Аз отивам заради страста ми към риболова колега,а не заради самото състезание ;) Изобщо няма да гледам в на съседа паницата,кой какво си хване здраве да е,както казах просто обичам риболова и съм там да чеша крастата :D
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

alankulu1987 написа:
antivik написа::( Признавам си без бои, няма да бъда.
Аз отивам заради страста ми към риболова колега,а не заради самото състезание ;) Изобщо няма да гледам в на съседа паницата,кой какво си хване здраве да е,както казах просто обичам риболова и съм там да чеша крастата :D
Това вече и друга работа :wink: , успех и приятно изкарване.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

men4o написа:
С риболов "драги" МИ колега са се прехранвали хилядолетия ако не броим еволюцията преди ТИ да се появиш.
Така ,че ако мислиш ти да си този който ше я спреш (еволюцията) ,бравос,ти значи се мислиш за Господ,а тези които мислят така обикновенно са не едно място.
Успех на състезанието на участващите.
Каква е връзката на еволюцията с консумацията на сладководна риба не знам (маже би си еволюирал с голяма уста, да ти пасва на лакомията?), но доста хора в този форум явно са изостанали доста назад в еволюционното си развитие.

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава” А.Буров
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”