Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Въпрос за състезанието на Гребния канал-Пловдив 1-2.09.2012
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Въпрос за състезанието на Гребния канал-Пловдив 1-2.09.2012
Здравейте колеги
Не искам да спамя в самата тема за състезанието на Гребния канал,за това пускам въпроса си в този раздел. Мисля да ида да си пробвам късмета на състезанието въпреки скромните ми такъми
Имам само един въпрос. На края на състезанието,ще имат ли право риболовците да задържат някаква бройка уловена риба или всичката ще се релийзва след претеглянето и. Някой да е запознат по въпроса ??? Нямам търпение да дойде събота ... само дано да успея да се вредя в плащането на таксата в 6:30
Ако не успея ще се изям от яд.

-
- разбира нещата
Re: Въпрос за състезанието на Гребния канал-Пловдив 1-2.09.2
Е ти за тва ли ще ходиш на състезание да фанеш нещо за ядене...alankulu1987 написа:Здравейте колегиНе искам да спамя в самата тема за състезанието на Гребния канал,за това пускам въпроса си в този раздел. Мисля да ида да си пробвам късмета на състезанието въпреки скромните ми такъми
Имам само един въпрос. На края на състезанието,ще имат ли право риболовците да задържат някаква бройка уловена риба или всичката ще се релийзва след претеглянето и. Някой да е запознат по въпроса ??? Нямам търпение да дойде събота ... само дано да успея да се вредя в плащането на таксата в 6:30

-
- разбира нещата
Знаех си,че ще има и някви такива коментари !!kaloyan Mladenov написа:Е ти за тва ли ще ходиш на състезание да фанеш нещо за ядене...alankulu1987 написа:Здравейте колегиНе искам да спамя в самата тема за състезанието на Гребния канал,за това пускам въпроса си в този раздел. Мисля да ида да си пробвам късмета на състезанието въпреки скромните ми такъми
![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Рибата се тегли и се връща моментално във водата ВСИЧКАТА.И стига мислете за риболова като прехрана,с лов и риболов са се прехранвали преди Средновековието.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Благодаря за красноречивия отговор Бутникbutnik написа:Рибата се тегли и се връща моментално във водата ВСИЧКАТА.И стига мислете за риболова като прехрана,с лов и риболов са се прехранвали преди Средновековието.

Спокойно колега има хипер маркет на близо в който продават риба
Другият вариант е да отскочиш до Марица и да си хванеш от там, ако можеш

- antivik
- кандидат преподавател
Малко уточнение - Много, много преди средновековието, че и доста преди Христа, но да не навлизам в подробностиbutnik написа:Рибата се тегли и се връща моментално във водата ВСИЧКАТА.И стига мислете за риболова като прехрана,с лов и риболов са се прехранвали преди Средновековието.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Че Българина си е точно там бре ,щом има ток и мрежа нон стопantivik написа:Малко уточнение - Много, много преди средновековието, че и доста преди Христа, но да не навлизам в подробностиbutnik написа:Рибата се тегли и се връща моментално във водата ВСИЧКАТА.И стига мислете за риболова като прехрана,с лов и риболов са се прехранвали преди Средновековието..

Ице, е точно това нема как да стане.butnik написа:И стига мислете за риболова като прехрана
п.с. Забавна тема.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
Забавна е така еtopsoft написа:Ице, е точно това нема как да стане.butnik написа:И стига мислете за риболова като прехрана
п.с. Забавна тема.

- antivik
- кандидат преподавател

Направят ли нещо състезателно и конкурсно, веднага губя интерес и удоволствие. Що требе да се пъна и да показвам, че ше фана 1-2 риби/или рибета/ повече от еди кой си, вместо да си пия биричката на брега и спокойно да си чукам лафа с арни ора.
А така състезанията малко или много настройват хората един срещу друг. Карат ги да се занимават с второстепенни дела

-
- новобранец
- Обратна връзка:
С риболов "драги" МИ колега са се прехранвали хилядолетия ако не броим еволюцията преди ТИ да се появиш.butnik написа:Рибата се тегли и се връща моментално във водата ВСИЧКАТА.И стига мислете за риболова като прехрана,с лов и риболов са се прехранвали преди Средновековието.
Така ,че ако мислиш ти да си този който ше я спреш (еволюцията) ,бравос,ти значи се мислиш за Господ,а тези които мислят така обикновенно са не едно място.
Успех на състезанието на участващите.
-
- разбира нещата
Аз отивам заради страста ми към риболова колега,а не заради самото състезаниеantivik написа:Признавам си без бои, няма да бъда.
Направят ли нещо състезателно и конкурсно, веднага губя интерес и удоволствие. Що требе да се пъна и да показвам, че ше фана 1-2 риби/или рибета/ повече от еди кой си, вместо да си пия биричката на брега и спокойно да си чукам лафа с арни ора.
А така състезанията малко или много настройват хората един срещу друг. Карат ги да се занимават с второстепенни дела.

- antivik
- кандидат преподавател
Това вече и друга работаalankulu1987 написа:Аз отивам заради страста ми към риболова колега,а не заради самото състезаниеantivik написа:Признавам си без бои, няма да бъда.
А така състезанията малко или много настройват хората един срещу друг. Карат ги да се занимават с второстепенни дела.
Изобщо няма да гледам в на съседа паницата,кой какво си хване здраве да е,както казах просто обичам риболова и съм там да чеша крастата

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Каква е връзката на еволюцията с консумацията на сладководна риба не знам (маже би си еволюирал с голяма уста, да ти пасва на лакомията?), но доста хора в този форум явно са изостанали доста назад в еволюционното си развитие.men4o написа:С риболов "драги" МИ колега са се прехранвали хилядолетия ако не броим еволюцията преди ТИ да се появиш.butnik написа:Рибата се тегли и се връща моментално във водата ВСИЧКАТА.И стига мислете за риболова като прехрана,с лов и риболов са се прехранвали преди Средновековието.
Така ,че ако мислиш ти да си този който ше я спреш (еволюцията) ,бравос,ти значи се мислиш за Господ,а тези които мислят така обикновенно са не едно място.
Успех на състезанието на участващите.
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава” А.Буров
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."