Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

продавам камуфлажи от немската армия 45лв. и 120лв.
продавам камуфлажи от немската армия 45лв. и 120лв.
Здравейте ! Продавам един комплект точков камуфлаж Бундесвер,поръчан от резерва на немската армия,4 сезона.Комплекта включва 8 части: -
шуба(със сваляща се подплата,качулка,множество джобове,комфорт от -20 до +10) панталон (подсилен в коленете,4 джоба) , риза (с отдушници,непозволяващи запаряване,джоб на ръкавите с копчета и цип) ,
тениска (памучна) ,
лятна шапка (с отдушници,непозволяващи запаряване,козирка) ,
зимна шапка (става на ушанка, отвътре с вълна,козирка) ,
ръкавици (с естествена кожа) ,
колан (регулируем).
8 части-изключително здрав с подсилени шевове и плат,камуфлаж.С оригиналните етикети от немската армия.Размер - аз съм висок 1,85 и тежа 90 кг. и ми пасва идеално.За човек в този диапазон (+- 5кг/см).Цена-120лв.
Отделно имам и 3 летни комплекта от същия камуфлаж,които включват-риза,панталон,лятна шапка и колан. Цената им е по 45лв за комплект. За размерите - единия комплект е мои размер,другите 2 са по-малки(за човек с обиколка в кръста 80см. приблизително).
ето подробни снимки - http://emoemoemo.snimka.bg/advertising/ ... 8.28138643
Емил-0888384704
шуба(със сваляща се подплата,качулка,множество джобове,комфорт от -20 до +10) панталон (подсилен в коленете,4 джоба) , риза (с отдушници,непозволяващи запаряване,джоб на ръкавите с копчета и цип) ,
тениска (памучна) ,
лятна шапка (с отдушници,непозволяващи запаряване,козирка) ,
зимна шапка (става на ушанка, отвътре с вълна,козирка) ,
ръкавици (с естествена кожа) ,
колан (регулируем).
8 части-изключително здрав с подсилени шевове и плат,камуфлаж.С оригиналните етикети от немската армия.Размер - аз съм висок 1,85 и тежа 90 кг. и ми пасва идеално.За човек в този диапазон (+- 5кг/см).Цена-120лв.
Отделно имам и 3 летни комплекта от същия камуфлаж,които включват-риза,панталон,лятна шапка и колан. Цената им е по 45лв за комплект. За размерите - единия комплект е мои размер,другите 2 са по-малки(за човек с обиколка в кръста 80см. приблизително).
ето подробни снимки - http://emoemoemo.snimka.bg/advertising/ ... 8.28138643
Емил-0888384704