Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Проблем с блесната
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Проблем с блесната
Здравеите колеги.Имам проблем купих си блесна ползвах я няколко пьти и отгоре се обели.

Да я хвьрляли или още става за нещо.
Да я хвьрляли или още става за нещо.
Млад шаранджия дьрти шарани льжеше
нищо и нема, това се слу4ва с по- нека4ествените много често. да си я ползваш със здраве
.

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
олеее
То6коооо,
Не превръщай форума в чикидж....
Ако искаш да научиш нещо - много добри специалисти за всичко са давали отговори!!!!
Рови,търси и не прекалявай....
И модовете в крайна ситуация:не допускайте гавра с нещо сериозно;-
нека всички истински/тия които,споделят,търсят инфо и обясняват/не си губят времето за.....говорилня!
Форумът е привлякал и ПРитежава толкова истински и излючителни познавачи ,специалисти и явно практикуващи риболовци,та не бива толкова да се разводнява нещо много сериозно и отговорно,като нашия спорт,краста и "начин на живот",както споделят много уважавани от мен създатели на този форум.
С уважение и .... многоооо неуважение към тъпанарите/просто нямат място тук/
Ако искаш да научиш нещо - много добри специалисти за всичко са давали отговори!!!!
Рови,търси и не прекалявай....
нека всички истински/тия които,споделят,търсят инфо и обясняват/не си губят времето за.....говорилня!
Форумът е привлякал и ПРитежава толкова истински и излючителни познавачи ,специалисти и явно практикуващи риболовци,та не бива толкова да се разводнява нещо много сериозно и отговорно,като нашия спорт,краста и "начин на живот",както споделят много уважавани от мен създатели на този форум.
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Spiner, много крайно ми се струва използването на епитети като ТЪПАНАР към някой който се опитва да научи нещо
Не съм от "специалистите" който споменаваш и рядко пиша във форума ама много ме подразни отношението ти към човека който се опитва да научи нещо
Като не е прав и не си е направил труда да се поразрови из форума би могъл да му обясниш как да го направи вместо да използваш подобни епитети
Не съм от "специалистите" който споменаваш и рядко пиша във форума ама много ме подразни отношението ти към човека който се опитва да научи нещо
Като не е прав и не си е направил труда да се поразрови из форума би могъл да му обясниш как да го направи вместо да използваш подобни епитети
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: олеее
"Модовете" в случая май е сал един на тоя подфорум и със задоволствие констатирам че това съм азspiner написа:............................................
...............................................................................

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кви са тея цигании!?
Аз лично имам една блесна на Мепс Аглиа №3,която намерих на гьола на шуменското село Дибич,изоставена,заедно с още една блесна,на брега.Много кофти изглеждаха-ръждясали тройки,оси,за листата не говорим,щото бяха повече от ръждясали,твоята в случая е като нова,в сравнение с тях.Стори ми се разумно да ги пробвам все пак и още на второто хърляне започнаха големи костури да бият.Мисля,че бляскането и слабо да е,костурите и рибите изобщо,използват страничната си линия,за да уловят вибрациите,които създава въртенето на блесната.Ето защо за повечето сладководни риби предпочитаме и са по-популярни въртящите блесни,а не клатушките,както на морето.
Сега вече смених тройките на блесните и изшкурих листата,както и осите,но не съм ходил да ги пробвам.
Аз лично имам една блесна на Мепс Аглиа №3,която намерих на гьола на шуменското село Дибич,изоставена,заедно с още една блесна,на брега.Много кофти изглеждаха-ръждясали тройки,оси,за листата не говорим,щото бяха повече от ръждясали,твоята в случая е като нова,в сравнение с тях.Стори ми се разумно да ги пробвам все пак и още на второто хърляне започнаха големи костури да бият.Мисля,че бляскането и слабо да е,костурите и рибите изобщо,използват страничната си линия,за да уловят вибрациите,които създава въртенето на блесната.Ето защо за повечето сладководни риби предпочитаме и са по-популярни въртящите блесни,а не клатушките,както на морето.
Сега вече смених тройките на блесните и изшкурих листата,както и осите,но не съм ходил да ги пробвам.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Кво правиш бе човек?Камбата написа:изшкурих листата
Ти ме разби.

Когато листата са изгубили първоначалния си блясък е достатъчно да се полират чрез триене в мека гума (примерно от вътрешна велосипедна гума или дори в подметкота на обувка

Колега To6koooo на блесни на които им е паднало покритието можеш да залепяш холограмни лепенки, което понякога много помага.
Последно промяна от lorda на Вто Сеп 25, 2007 5:00 pm, променено общо 1 път.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Re: олеее
spiner написа:То6коооо,
Съжалявам за въпроса, но много искам да попитам Спинерчо:
Как аджаба да разпознаваме "ТЪПАНАРИТЕ".
Щот ти явно го можеш.
Не превръщаш ли ти "форума в чикидж...."

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Голяма работа, че се е изтъркала! А като искаш да лъщи, натрий я с един суров картоф, срязан надве - и готово! Ще лъщи като мазан тиган на месечина...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;