Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: около Бургас ????
Говори се че по каналите на Тръстиково и Дебелт се обаждал лин.Някой да има инфо по въпроса?
Търся надуваемия крокодил на внучката изстърван в Средецка река. Дано да се намери докато не е тръгнал срещу течението на реката и след време да се засели в яз.Искър. Ако се намери инфо на ЛС. Още някой изстърван като този,ще прогони мангалите с калдърмите завинаги от водоемите. 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Това със крокодила
е като легендата за трезвения ирландец,всеки е чувал за него но никой не го е виждал.

-
- новобранец
Колеги моля ви дайте малко инфо за водоемите край Бургас. Може и платени да са стига да има улов, днес ходих на Промет, но нищо.. Някъде другаде да ми препоръчате и да е добре проходимо, че не съм с високопроходим автомобил. Благодаря преварително 
Ако може да кажете също и каква стръв ще ми е нужна ще е още по-добре.

Ако може да кажете също и каква стръв ще ми е нужна ще е още по-добре.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Пак ви казвам.Може и да е измислица,но имайте едно наум.Мой авер е видял нещо много преди да излезе тази статия и този слух.И аз видях,докато обикалях със спининга по канала,но не мога да кажа със сигурност поради дистанция от поне 60-70 метра.Видях нещо голямо да пресича напречно канала със голяма скорост.Помислих ,че е голяма видра поради тъмния цвят.И си казах-видра сигурно ще е и така.Аз бях на моста и от там го видях това нещо.http://burgas.dir.bg/news.php?id=11890114Красимир Атанасов написа:Това със крокодила![]()
![]()
![]()
е като легендата за трезвения ирландец,всеки е чувал за него но никой не го е виждал.
-
- Модератор
Стига сте плашили хората. На канала край Дебелт всяка събота и неделя има поне по 20 души рибари. През седмицата пък ромите са там с калтарми. И аз често ходя точно на мястото, където са видели този крокодил. Ловна дружинка три дни го търси и пак нищо.
Вчера ходих на Лъка. 4лв на въдица,6лв на килограм шаран като задължително вземаш поне един от хванатото, условия за риболов като на неохраняем водоем (никакви), информацията за активноста на рибата беше "АЗ НЕ ИМ СТОЯ НА ГЛАВАТА ДА ГЛЕДАМ НА КАКВО И КОЛКО ХВАЩАТ", пространството около язовира е заприличало на ТКЗС в процес на изграждане.
Черешката беше предложение на цаца за стръв ,защото с това хранели шарана.
Този водоем върви все по на зле и никога няма да ходя там.
Черешката беше предложение на цаца за стръв ,защото с това хранели шарана.
Този водоем върви все по на зле и никога няма да ходя там.
Някой има ли информация за Българово?
- Psiliev
- новобранец
- Обратна връзка:
Tanio,
на яз. Оризаре (Порой) [free] има каракуда и червеноперка на дъно със захранка и бял червей или царевица.
В яз. Ахелой (Бата) [free] има костур на плувка с бял червей.
на яз. Оризаре (Порой) [free] има каракуда и червеноперка на дъно със захранка и бял червей или царевица.
Любител, ама страстен
P.S. Бракониерите да се дамгосват.
P.S. Бракониерите да се дамгосват.
-
- новобранец
Щом е на дъно би трябвало да излизат добри екземпляри на Оризаре?Psiliev написа:Tanio,
А иначе платени ? Освен Грудово и Промет и Ясна поляна

-
- учете се от него
Ясна поляна не е платен, но не е и лесно достъпен ако не си с жипкаTanioDimov написа:....А иначе платени ? Освен Грудово и Промет и Ясна поляна?

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- Модератор
За сега няма хванато на канала край Дебелт.fisherman555 написа:Говори се че по каналите на Тръстиково и Дебелт се обаждал лин.Някой да има инфо по въпроса?
-
- сериозен играч
В с.Суходол има платен и зад кв.Лозово,по пътя за Нефтозавода преди разклона за кв.Долно Езерово завиваш на дясно.В началото е асфалтиран пътя,но след това е черен.
-
- Модератор
Уф, в Суходол не ми го хвали, почива на старата си слава.Преди 3 години ДА, но сега там е различно.
-
- сериозен играч
Чух,че в Росеново е бил платен.Някаква информация имашли,dantho.mihov-там си по-близо.