Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

моля за инфо за яз.Средногорово много ще сам ви благодарен.
Модератор: sapuna
моля за инфо за яз.Средногорово много ще сам ви благодарен.
Някой може ли да ми каже дали на яз.Средногорово се заплаща някаква такса и колко е точно предварително благодаря.

Риболова е най добрия начин да си близо до природата
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Re: моля за инфо за яз.Средногорово много ще сам ви благодар
Таксата е 10 лв на човек,без ограничение на пръчките.BAT GOGO написа:Някой може ли да ми каже дали на яз.Средногорово се заплаща някаква такса и колко е точно предварително благодаря.![]()
Вчера се връщам от яз.Средногорово за два дена само една щука 1.50 кг и три дребни костурчета миролюбива никаква нито шаран нито каракуда нищо, имаше до мен идни хора само едно шаранче и това е ,а пак доста захранка хвърлиха и с лодка распъваха и пак нищо явно само хищника върви и то слабо,иначе яз.е много готин.Другия път отивам само за щука.
Риболова е най добрия начин да си близо до природата
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Хубаво е язовирчето,но както ти казах не трябва да ходиш с големи очаквания там.Макар че има дни дето върви повече.BAT GOGO написа:Вчера се връщам от яз.Средногорово за два дена само една щука 1.50 кг и три дребни костурчета миролюбива никаква нито шаран нито каракуда нищо, имаше до мен идни хора само едно шаранче и това е ,а пак доста захранка хвърлиха и с лодка распъваха и пак нищо явно само хищника върви и то слабо,иначе яз.е много готин.Другия път отивам само за щука.
Аз бях с събота на Дрангово(пловдивско) извадих 3 щуки,и една скъса.
Но и там е така,има дни дето много излизат,а някой път съм правил 3-4 последователни капота.