Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Моите дунавски тежести...
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Моите дунавски тежести...
Ето че накрая ми се отвори малко прозорче свободно време и си отлях малко тежести...
Калъп от гипс,олово от акумулатор и баланси за гуми...само остана една теглилка,но на ръка са около 100гр +...
Поздрави
Калъп от гипс,олово от акумулатор и баланси за гуми...само остана една теглилка,но на ръка са около 100гр +...
Поздрави

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Моите дунавски тежести...
тея по дунава ша ги търкаля течението трябва да са плоски..... тея ползвам по р.Янтра 90гр по дунава ползвам още по-плоски по 140гр 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- научил се да хвърля
Имам лети подобни като тия които си постнал по 120 и се държат много добре,тея отливки са от заводски 80гр,тоя уикенд на ниска вода с доста силно течение се държаха много добре тия които съм постнал... тежестите лети в лъжица се получава ефекта самолетно крило и се търкалят...
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
- begleca_sv
- кандидат преподавател
през мн тежести съм минал най-добрите които ползвам сега ги няма в нета и немога д ати покажа формата те са квадратни с издължено в едната страна речни 140гр подвижни...
- begleca_sv
- кандидат преподавател
ето матрицата също е от гипс това е формата 

-
- вече хвърля и на тежко
да това е формата,140 гр,ползвал съм ги и аз.Но искам само да добавя,че повода с куката да бъде откъм острото на оловото.Колегата ако иска да пробва с една въдица ,за дунава и искара монтаж с олово от 80-до 180 гр,винаги го обръштам опашката на оловото там са ми куките,даже и на капан го правя.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
аз на опаки го правя но мисля че това е най доброто олово за силно течение всичко друго го търкаля яко даже от тая форма ако има и 200гр ще е добре за по дълбоките места !
-
- новобранец
Колега за грамажа добре,но формата....според мен трябва да е доста по плоска за Дунав.Аз ползвам тежести за Дунав в порядъка на 150гр. и нагоре.