Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С лодка в морето
По потвърдена информация - чернокоп пред Галата.
Те и малко документация,за да си вярваме де.

И печелившото чепаре днес.

Те и малко документация,за да си вярваме де.

И печелившото чепаре днес.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
днес има ли улов?
ние пред вълнолома 1 кило дребен сафрид и 3-4 чернокопа
ние пред вълнолома 1 кило дребен сафрид и 3-4 чернокопа

след обяд пред Галата малко чернокоп и толкова сафрид,и кофа миди 

Е Киро,е хванал като мен
Аз съм само за малко в морето ама ги набарах.Е показвам в снимки,щото и да криеш и да не криеш-днес имаше 60 лодки.Показвам кея на Приморско кога влизаме закъсняли
По това време,местните одавна са почнали риболова
е и как беше небето
Времето беше супер тия два дни,много слаба вълна вчера,днес по обяд нямаше вълни.Е вчера ловихме тук почти сами
Днес беше флотилия,ама даде само рано сутрин и вечер на стъмване.Обаче вчера разкъртих чернокопа-към 200 бройки някъде.Е така вървеше мешано
по едрите около педя искат по едро чепаре-лових ги на зелено ламе с черно номер 3.Взимат на скат къде се мени дълбочината и има скала.Взимат и долу и подгонват и на 3 метра от дъното.Изгризват куките редовно от бидема.Е малко снимки ,да си верваме
Е и сафрид за цвят
Е запекох на скарата за вечеря малко
Е мисля че съм показал достатъчно след 24 часа у водата за 2 дни,има и още ама след вас рибари.наслука и на кука.

Риболовци.
-
- ще става разбирач
риба има и то много - днес на болата 28кг, сафрид -и малко 2-3 кг чернокоп - от 0.8 ч. до 18ч. Сафрида много едър . Село няма - като разпиляна циганска махала бяхме , даваше през целия ден и най мн. на две чепарета на пуфина
СНИМКИ УТРЕ ЧЕ СЪМ КАТО РАЗБИТ ЧЕТНИК , А И МАЙ ТРЯБВА ДА СЕ НАПИЯ ЧЕ ДА НЕ ЗАЛИТАМ

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера пред Траката от 17-20ч по 1.5кг на калпак мешано сафрид чернокоп граца

и една риба на тролинг

и една риба на тролинг
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
-
- вече хвърля и на тежко
На 6.09.сутринта влязах в мъглата бавно ,бавно стигнах до бочка 107 и там вече се вързах за нея защото нищо не се виждаше.Беше кям 7.00 ч.пуснах сонара ,показва някаква риба,пускам чепарето,чернокоп на дъното.На всяко пускане удър.Лодки влизат лутат се ,влизат навътре а то рибата в брега.Вдигна се мъглата изместих се на бочката до буната на Аспарухово.И там имаше чернокоп,само чернокоп.Дойдоха авери,всички вземахме до 12ч.малко затишие до 15.30ч и пак започна.Едните авери ходиха до Траката върнаха се ,нямало нищо.Чепарето ми беше 7 номер черно ,зелено и токачка.4 куки ми изяде кучето но съм много доволен.Краен резутат сам човек 4 кила.УТРЕ СЪБОТА ПАК СМЕ ВЪТРЕ.
Днес сутринта даде едър чернокоп пред фара на Приморско.На вътре духа и има зайци до хоризонта,влизат само големи лодки и корабчета с туристи.Прогнозата не е добра.И да падне вятъра ще стане още по зле,тая вълна ще стане още по мощна.Та ще пробваме пак е тук към 17 часа.
Идеята е да хванем последно 10 на човек,може и котра и реконтра та да се удвои резултата.Щото идва време за пътя към София.Айде още 2 часа до атаката.

Риболовци.
колега ако може да кажеш на чепаре или на плувка ги хвана и каква стръв използва и също колко на вътре бяха че ми е интересно и наслука 

днес след обяд пред Галата голяма аеробика,но и добър чернокоп 

- КИРО
- Обратна връзка:
dido66 написа:днес след обяд пред Галата голяма аеробика,но и добър чернокоп

Ама ме подведоха едни колеги - на Почивка бил мача.
Не че съм капо,ама не си заслужаваше аеробиката чак толкова.
Утре си отивам на моите градинки.
Тоя път без снимки,че влизането беше неподготвено,
и половината "материал" остана да си почива за утре.
Чепаре с дълго рамо се опаса за броени минути.

Абе след третото пускане,останах с три куки.
днес, от 17 д 20 ч., след трета буна-към почивка - 14 бр. зъбатковци
+ кило смесен сафрид-на чепарето-№4 дълго рамо
.
вярно си беше аеробика
+ кило смесен сафрид-на чепарето-№4 дълго рамо

вярно си беше аеробика

- КИРО
- Обратна връзка:
Пред Галата пак си даде добре.
Аз пак си забравих фотото,ама у дома успях да ги фотна за историята.

Кантарчето отчете 1.8кг
утре пак там някъде
Аз пак си забравих фотото,ама у дома успях да ги фотна за историята.

Кантарчето отчете 1.8кг
утре пак там някъде

Е доклада от Приморско на един Софиянец.Та вчера сутринта е тука на това място сутринта 3 кила едър чернокоп
Свидетели всички от брега
Вечерта само се разходихме,да направим морско кръщение на Жорката малкия син 8 години
Вечерта само 3 чернокопа и голяма вълна на вътре в морето-сулган около 2 метра.Риболов невъзможен.Е близо до брега съм хванал залеза на слънцето
Предния ден на маслен нос по това време,изкъртихме едрия сафрид пълни чепарета и рубриката гол след гол,вчера на развалянето на времето едрия сафрид изчезна от района.Та днес сутринта,за последно бяхме в морето.Тука влизаме преди изгрева.
Днес тука имаше съзтезание по подводен риболов около 60 участници се разпръснаха към 10 часа от тук до след маслен нос,за по 5 часа.Паламуда гонеше дребната риба и водата вреше на места от хишника.Нашия риболов беше на чепаре за сафрид,но кълвеше слабо и пръснато.Със много зор имаме 5 кила общо двамата до обяд.
На това място,казват му Андрюс,след Крокодила даде добре и горе и долу и в средата .Тука е много зле виваком интернета та спирам до тук с репортажа,че не става и си е мъка.

Риболовци.
Днес от 6.30 до 15.30 с голям зор и много обикаляне Галата.Пчивка ,Траката 4.300кг дребен сафрид и 8 чернокопа.