Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: лодка на болата
браво късмета си е късмет,дай боже на всеки такъв урожай
-
- вече хвърля и на тежко
Някой ходил ли е скоро на Болата, че чувам едни ужаси само чернокоп имало.И много килограми хванали.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Имаше чернокоп ,но по около 3 ,4 килограма макс на човек и то за 12 часа в морето - това за събота. За неделя още по-малко.Пък морето боза.
-
- вече хвърля и на тежко
Ако сте влизали в неделя сте много смели.За Болата специално.
Днес на Болата сутринта рибата почти я нямаше След това тръгна към 13ч много едър сафрид и чернокоп по дребен Имаше и проверки на спасит. жилетки и някакви 500м от брега били сме на 2мили пълни глупости Заминаха си без и да разбера коиса Времето добро
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Като си платиш актовете - глупостите ще станат реалност.dimi4 написа:Имаше и проверки на спасит. жилетки и някакви 500м от брега били сме на 2мили пълни глупости

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
маи всичко е до плащане
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Всичко е до спазване на законите в морето.gleen написа:маи всичко е до плащане
Попрочети те тука - http://www.marad.bg/upload/docs/Razp_68_27062011.pdf
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
dimi4 написа:Днес на Болата сутринта рибата почти я нямаше След това тръгна към 13ч много едър сафрид и чернокоп по дребен Имаше и проверки на спасит. жилетки и някакви 500м от брега били сме на 2мили пълни глупости Заминаха си без и да разбера коиса Времето добро
РИБА даваше от сутринта колега да 13ч. всички си стояха на местата - после почнаха да вдигат юргана. А За ИАРА те си бяха прави хората , а и много учтиви - прави им чест бяха коректни и си вършиха работата . Аз по принцип също не сън регистриран , за това трябва да се съобразявам с 500те метра
много чернокоп слагайте големите куки,опаса ми чепаретатата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Сутринта се почна едно търсене и пред Зеленка набарахме някакъв рехав сафрид.Подърпахме известно време и после влачихме до носа,резултата два чернокопа.На носа отначало беше слабо,но после влязохме по навътре и поначме чернокопите.Обадих се на Дедо,но той докато дойде и спря,после пак се засили,това пред носа на 27-28м.После дойдоха граничните и ни изпъдиха към брега,но итам я намерихме на 26-30м от страната на болата.Аз през повечето време ползвах розово 7мица,пасяха ги но се и хващаха,накрая сложих и 3ка чернокопско но и то остана с 5 куки.Чернокопа си е наедрял и надебелял.Ето и улова на тримани.Отпред чернокоп отзад сафрид и доволната ми мутра.

Ако не се лъжа колега,сутринта по тъмно се видяхме на Лукойла след Кичево.В крайна сметка и по тъмно се прибрахме.Голям кеф,много чернокоп и то едър,не останаха здрави чепарета.

Тази сутрин отпрашихме за Болата,там на влачене до носа изкарахме една добра циганка.После още 30мин.влачене ама нищо.Почнахме чепарене но тегава работа-малко сафрид още по малко чернокоп, и така до към 14ч когато получихме инфо за паламуд навътре пред носа на 40я метър.Газ натам и на 30м почнахме да влачим след 5мин удар-4бр ,от там до 50м се получи много добър риболов

Такъмите са калмарчета с воблери мария и юзури плиткогазещи

Такъмите са калмарчета с воблери мария и юзури плиткогазещи
- martin varna
- научил се да хвърля
Браво, супер риболов