Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
Re: Кърджалийски регион
Това залива на Дъждовница ли е?
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Да, ама в най крайната си част-деретоhaga написа:Това залива на Дъждовница ли е?
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Не знам,това малко не е приемливо според мен,колите са далеч,багаж с въдици на ръце,после обратно и т.н.,хубаво е колата да си е до теб,палатката,лодката който иска,а на корубите това не е възможно,преди като сме ходили за чаушан,с по една въдица отиваме,даже по скалите отдясно още по навътре сме ходили в ръкава,но вечер си тръгваме,а тук малко излиза,спираш риболова и пак обратно се изтегляш до колата за вечерта,на мен не ми се връзва,всичкия багаж е хубаво да е до теб,мнението е мое и никой не ангажирам,и другите да кажат,и толко голям язовир пък найстина местата са ограничени
хубаво е да си пиеш питието и да си гледаш дънните,перото, а да се умориш да полегнеш на хълбок,я в кола я в палатка......на мен там не ме устройва,някъде другаде да умуваме,има време
хубаво е да си пиеш питието и да си гледаш дънните,перото, а да се умориш да полегнеш на хълбок,я в кола я в палатка......на мен там не ме устройва,някъде другаде да умуваме,има време
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Веско не го виждам в списъка нещо ? Може да добавиш и Дунавския -
dunavski написа:Най вероятно ще мога да дойда и аз.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Антон Тонев
- сериозен играч
Дай предложение тогава?Don4o_62 написа:Не знам,това малко не е приемливо според мен,колите са далеч,багаж с въдици на ръце,после обратно и т.н.,хубаво е колата да си е до теб,палатката,лодката който иска,а на корубите това не е възможно,преди като сме ходили за чаушан,с по една въдица отиваме,даже по скалите отдясно още по навътре сме ходили в ръкава,но вечер си тръгваме,а тук малко излиза,спираш риболова и пак обратно се изтегляш до колата за вечерта,на мен не ми се връзва,всичкия багаж е хубаво да е до теб,мнението е мое и никой не ангажирам,и другите да кажат,и толко голям язовир пък найстина местата са ограничени
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Тонка,я ела днес или утре при нас да се видим,на Главатарци сме под металния навес до брега,вдясно от садките преди Гръцкия,на Поморийския е знаеш колата,аз сега отивам да им взема от една наша баничарница закуски,че много ги харесвали
и тръгвааааам.....

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Весе уредили ли агнето ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- antivik
- кандидат преподавател
Днеска направих малка разходка до "Генералския"
Първи впечатления -
хубаво място, близо до градо, чисто, свестни хора. Кофти наличие на треволяк покрай брега. Водата спаднала, та трябва да се джапа в кал, но не е болка за умирачка
.
Скоро е зарибяван и масовото кълване беше от таквиз нахалничата
,
но имаше и прилични удари, шаранетата са много борбени, особено диваците, един горе - долу двукилограмов бая ми сгъна сопата/а тя става и домати да връзваш на нея/ па и аванса се обади, но се завря в тревата и ЯДЕЦ.
Иначе:

Първи впечатления -

но имаше и прилични удари, шаранетата са много борбени, особено диваците, един горе - долу двукилограмов бая ми сгъна сопата/а тя става и домати да връзваш на нея/ па и аванса се обади, но се завря в тревата и ЯДЕЦ.
Иначе:

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Арно бе.Уре ша ги видим.В 08.00 пред васantivik написа:Днеска направих малка разходка до "Генералския"
Първи впечатления -хубаво място, близо до градо, чисто, свестни хора. Кофти наличие на треволяк покрай брега. Водата спаднала, та трябва да се джапа в кал, но не е болка за умирачка
.
,
Иначе:

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Вик, шаран си хванал бре...кво са нервиш.Малък не малък...шаран си е...
Относно моабета...утре ще питам за агне(шиле)
има ли... колко кила и ...кви пари ще струва и утре вечер ще ви уведомя.Събота иде господа...нема време..

Относно моабета...утре ще питам за агне(шиле)

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Весе, в интерес на истината първоначално бая почнах да благославям, що първото де излезе и то на дънарката/натъкмена уж за сериозен уловVesko1 написа:Вик, шаран си хванал бре...кво са нервиш.Малък не малък...шаран си е...![]()
Относно моабета...утре ще питам за агне(шиле)има ли... колко кила и ...кви пари ще струва и утре вечер ще ви уведомя.Събота иде господа...нема време..

Вчера с Тони пак повторихме посещението, но улова беше само от дребните "нахалничата" и нямаше нищо за снимане и отбелязване, но поне си начесахме крастата, па и ...неделя на хубаво място с биричка-к`во му трябва на човек повече...
Е, до нас едни млади момци измъкнаха и те това:

та е наложи да се помага с оборудване, та поне видохме и какви ги има във водата

- Vesko1
- сериозен играч
Е хубаво парче са изкарали момците.Обаче гледам водата много е паднала.Още ли е 4лв таксата Вик?

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Да, още си е толкова 4лв., шарана 6 кинта, толстолопа-2,и нам колко си. С Тони коментирах, като човек ходил за сефте, че се оказа хубаво място, близко до града, па и с нормална цена, а и става за спрятане на моабети. Има място и за палатки, и с колите и багажа да се затътрузят "мързеливците
", и място с маси за насядване па и бири ако свърши осигуреното. Само трябва някой, де по се има със сайбиите да говори за цената и да се спрята организацията ако няма други предложения, що требе допълнително плащане... 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Еми ето още една идея за събирането , че и рибки има !
- antivik
- кандидат преподавател
Мен само ме притеснява те това, подчертаното, колко от горе ще да поискат и за туй казвам някой кой ги познава, че трябва да говори с тях, па ако може и като реклама да го минем...antivik написа:Да, още си е толкова 4лв., шарана 6 кинта, толстолопа-2,и нам колко си. С Тони коментирах, като човек ходил за сефте, че се оказа хубаво място, близко до града, па и с нормална цена, а и става за спрятане на моабети. Има място и за палатки, и с колите и багажа да се затътрузят "мързеливците", и място с маси за засядане па и бири ако свърши осигуреното. Само трябва някой, де по се има със сайбиите да говори за цената и да се спрята организацията ако няма други предложения, що требе допълнително плащане...