Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Блесна OSAKO !!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- danev69
- сериозен играч
Re: Блесна OSAKO !!!
На Марица на тази блесна
,само че 4-ka има извадени доста щуки и няколко сома по 8-10кг. Твоята блесна прилича на Мепс и ,ако листото се върти добре/в смисъл да не залепва/,големината на куката не е проблем. Голямата блесна отсява дребните щуки,а на по-големите не им е проблем да захапят и по-голяма примамка.
Успех.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- begleca_sv
- кандидат преподавател
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Куката няма да ти създаде проблем само намери къде е рибата ии тя ще ти захапе блесната.
Риболова е хоби.Наслука 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Абсолютно вярно.Аз ползвам блесни на OSAKO и мога да ти кажа да не се отчайваш.Имам различни разцветки и модели и доста риби извадени на тях.И то в моменти когато на елитни марки блесни не съм имал даже и опити да подгони.Особенно осакото с червени или черни точки-реплика на мепсовете.....имам добри щуки и доста костур на такова осако.Нищо и няма на куката.David Kamenov написа:Куката няма да ти създаде проблем само намери къде е рибата ии тя ще ти захапе блесната.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
колега в сайта булит2000 има мн блесни на осако всякакви размери готини са и са мн ефтини големите размери са по 1.50лв мах и са със същото качество като на мепс и разни подобни кадето са по 4 5 лв ....... относно за куките размера на куката трябва да е колкото големината на листото като се наложи тройката на него по ширина !
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какъв в смисъла да купувате Осако като за същите пари може да си вземете Моска, без да се налага да й сменяте куките 

Не разбирам само защо е това разточителство на препинателни знаци.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- begleca_sv
- кандидат преподавател
блесните осако са по 1.50лв имаш глрешка колега и то това са най големите разбери малките са по 1.30 лв .......... http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=50
- ivalpetkov
- разбира нещата
Осакото си ги взимам на едро в пакет по пет за пет лева.Взимам и дори си ги шаря лично аз с каквито искам шарки.От тях съм си направил доста уловисти моделчета.Въртят се добре.Доволен съм от тях.Онзи ден купих от склада последния пакет с черни точки.По пет блесни в пакет. 
Ей тука се вижда Осакото какво може...и това е нищо.Цяло лято Осакото ми дава добър улов.http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24427

Ей тука се вижда Осакото какво може...и това е нищо.Цяло лято Осакото ми дава добър улов.http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24427
Последно промяна от ivalpetkov на Пет Сеп 07, 2012 8:24 pm, променено общо 1 път.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
какво има да им шариш колега като достатъчно са нашарени с холограми 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Ееее сега.На някои хора може да им се иска да нямат десет еднакви блесни-много е просто обяснението.Пък и защо да не експериментирам.Какво по хубаво от това сам да си правиш примамките.begleca_sv написа:какво има да им шариш колега като достатъчно са нашарени с холограми

- begleca_sv
- кандидат преподавател
в булит има толкова разнообразни и различни по големина блесни на осако че е смешно да ги боядисваш сам .......