Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Дреновец
Яз.Дреновец
Зсравейте ,колеги.От 3.07 до 07,07 бяхме на яз.Дреновец,за място бяхме избрали ръкава на язовира,по който се стига през село Воднянци (пътя през гората).Общо взето риболова беще слаб,времето беше много променливо и много вятър през тези дни.Излизаше голям костур около 700 гр средно, на рибка от водоема и на земен червей,много шаранчета до 1 кг и сомчета по 20-30 сантиметра.Имаше и един бял амур около кило.Ясно,че всичко това се пуска обратно,взехме си няколко костура.Лошото е ,че имаше и местни ,които взимаха и маломерни риби.На плувка имаше уклей и бабушка. С две думи имаше риба ,но дребна.Плаща се по 10 лева на човек и си взимаш каквото искаш.Дано съм бил полезен,успех на всички!
-
- новобранец
Re: Яз.Дреновец
Колеги има ли някои актуална информация за язовир дреновец , какво кълве , таксите как са и т.н.
-
- разбира нещата
Нищо не се е променило от това което е написал колегата преди една година.fisher_mitaka написа:Колеги има ли някои актуална информация за язовир дреновец , какво кълве , таксите как са и т.н.
-
- новобранец
някаква информация да имате как е на язобира положението ? мислия да ходия да ми кажете нещо ? на какво кълве на каква дълбочина ? на какви захранки?тостолоп има ли и на какво ? ще съм ви благодарен ако ми споделите нещо 

- vanko1988
- фен клуб-скобар
колега в момента се лови толстолоб като масовия размер е около 1кг,излиза и по някой друг 4-5кг,по някога и по 8-9кг.Захранката обикновенно е ягода с коноп,добавяш галета,и гледаш да е по рехава за да може да прави облак.Дълбочина около 50см,на тапа със спирала.Дано съм бил полезен!
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
-
- новобранец
мерси колега много ми беже полезен
друго не излиза ли?

- vanko1988
- фен клуб-скобар
ами колега не съм пробвал за друга риба,иначе съм чувал от колеги,че излиза по някое шаранче и амурчета
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !