Яз.Дреновец

Модератори: bobopeli, sapuna

minimuj
новобранец
новобранец

Яз.Дреновец

Мнение от minimuj »

Зсравейте ,колеги.От 3.07 до 07,07 бяхме на яз.Дреновец,за място бяхме избрали ръкава на язовира,по който се стига през село Воднянци (пътя през гората).Общо взето риболова беще слаб,времето беше много променливо и много вятър през тези дни.Излизаше голям костур около 700 гр средно, на рибка от водоема и на земен червей,много шаранчета до 1 кг и сомчета по 20-30 сантиметра.Имаше и един бял амур около кило.Ясно,че всичко това се пуска обратно,взехме си няколко костура.Лошото е ,че имаше и местни ,които взимаха и маломерни риби.На плувка имаше уклей и бабушка. С две думи имаше риба ,но дребна.Плаща се по 10 лева на човек и си взимаш каквото искаш.Дано съм бил полезен,успех на всички!
fisher_mitaka
новобранец
новобранец

Re: Яз.Дреновец

Мнение от fisher_mitaka »

Колеги има ли някои актуална информация за язовир дреновец , какво кълве , таксите как са и т.н.
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

fisher_mitaka написа:Колеги има ли някои актуална информация за язовир дреновец , какво кълве , таксите как са и т.н.
Нищо не се е променило от това което е написал колегата преди една година.
svetlin201
новобранец
новобранец

Мнение от svetlin201 »

някаква информация да имате как е на язобира положението ? мислия да ходия да ми кажете нещо ? на какво кълве на каква дълбочина ? на какви захранки?тостолоп има ли и на какво ? ще съм ви благодарен ако ми споделите нещо :)
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

колега в момента се лови толстолоб като масовия размер е около 1кг,излиза и по някой друг 4-5кг,по някога и по 8-9кг.Захранката обикновенно е ягода с коноп,добавяш галета,и гледаш да е по рехава за да може да прави облак.Дълбочина около 50см,на тапа със спирала.Дано съм бил полезен!
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
svetlin201
новобранец
новобранец

Мнение от svetlin201 »

мерси колега много ми беже полезен :) друго не излиза ли?
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

ами колега не съм пробвал за друга риба,иначе съм чувал от колеги,че излиза по някое шаранче и амурчета
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”