Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Благодаря за инфото сетихсе за мястото,voblep4o написа:Копаното (широкото , дълбокото и т.н.) е над стария германски изцяло железен мост които вече го няма , до гърлата където копае големия зелен багер на бат Моньо Тодоров. Този очастък е между споменатия от мене стар вече несъществуващ мост и бродът между гърлата и ормана които и тои вече липсва. Излизат всякакви риби общо взето . Кои за каквото хвърли. Играят големи шарани , сомове ......... абе направо си ври от риба. Сега излизат добри шарани , сомове , дребна риба , а също така вече и щуката се е размърдала. Ако пак не си разбрал за къде става въпрос ще прикача и снимки.ivo323 написа:Колега можеш ли да ми обясниш къде се намира това копано в Ямбол щото не мога да са сетя нещо и какви риби излизат предварително благодаря.S.Koychev написа:Да този прозорец дразни.
Преди 4 дена ходих на Копаното тук в Ямбол,имаше много народ като всички вардеха за шарани,до колкото разбрах излизали доста добри екземпляри.
можеш ли да ми кажеш по подробно за шараните колко големи са,на какво кълват,и на каква дистанция,предполагам че за захранване царевица.
- S.Koychev
- разбира нещата
Някой ходил ли скоро на Малко Шарково и по точно към Воденския ръкав.
В един рибарски магазин чух че излизали добри каракуди,ама незнам дали е така,ако някой
има инфо нека пише.
В един рибарски магазин чух че излизали добри каракуди,ама незнам дали е така,ако някой
има инфо нека пише.
Ribarche
-
- ще става разбирач
[quote="S.Koychev"]Някой ходил ли скоро на Малко Шарково и по точно към Воденския ръкав.
има инфо нека пише.[/quote
Утре ще ходя с колеги и ще ти дам инфо.
има инфо нека пише.[/quote
Утре ще ходя с колеги и ще ти дам инфо.
- morriddin
- научил се да хвърля
Онзи ден бях там. Каракудата я няма никаква! На бял и торен лових перки и костур. Слънчак имаше също в изобилие и то - на дъно в дълбокото... Иначе извадих няколко добри костура на рибе, както и две маломерни бели риби. Като цяло - труден риболов... Добре, че както винаги костура "спаси" положението!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- Founder
- новобранец
- Обратна връзка:
Описал си всичко точно както го бих описал и азmorriddin написа: Като цяло - труден риболов... Добре, че както винаги костура "спаси" положението!

Положението е такова от почти месец да не кажа и два.
Каракудите вярно ги няма абсолютно никакви ...
В търсена на трофейната риба ...
- morriddin
- научил се да хвърля
Е не, че липсваха изцяло - дъщерята хвана три броя на бял червей, само че бебета - като за стръв... Сутринта чух колега да "кльонка" някъде към бялата пръст, но мъглата беше твърде гъста за да видя имаше ли резултат, макар че си носих бинокъла - ако колегата е от форума - нека сподели!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
-
- новобранец
някаква информация за ханово(запушеното).днес на реката на коневец почти нищо,три белички, и някоя перка.умряла работа...чудя се и за утре накъде да впрягам..
- Founder
- новобранец
- Обратна връзка:
Абе кльонкат , но резултата последно време май е нулев, имам няколко познати дето ходят, но капото им е пръв приятел хахаmorriddin написа:Сутринта чух колега да "кльонка" някъде към бялата пръст!

Иначе преди месец като бяхме на шарковския ръкав в язовира имаше 7 лодки, всички лупаха като за световно, но не видях някой да вади.
Говориха и за сулки по кило, кило и половина, ни те се оказа не повече от 400гр

От четвъртък имаме хора и на воденския, но и там червеноперки, 5-6 каракуди и стрижоци.
Незнам някой хващал ли е скоро едра риба там

- каридата
- учете се от него
Явно има много изгладняли пишман тролингисти.Голямо кръстосване на язовира с всякви по старост лодки и двигатели пъркащи кът трабанти варбурги и др.Всеки чул че тролинга благодатна работа,имаше и такива с голямата работа ама то като не ти се отдава ....Излизат ми с три костура и ние от брега с 20 .Има и хора дето тролят с блесна абе всяква жмел.Пичове от Ямбол Елхово и околията ако ви е скъп язовира спрете с писането и даването на информация,щото излиза чче всеки чул,казали му и т.н. и скоро няма да има помен ни от сомове ни от сулки.Ето и пример минлата година се ловяха бебета амури и нямаше и помен от трева в водата или беше значително по малко от преди да го зарибят с амур,който е ходил тази знае за какъв треволяк става въпрос.Рибите се пообраха в детска възраст...факт.
И тва с оставените чували и купчини боклуци от всякакво естество,кой очаквате да мине ''Титан'' ?
Обръщам се към Колегите от Ямболска област.Язовира е заприличал на кенеф.
И тва с оставените чували и купчини боклуци от всякакво естество,кой очаквате да мине ''Титан'' ?
Обръщам се към Колегите от Ямболска област.Язовира е заприличал на кенеф.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- Founder
- новобранец
- Обратна връзка:
Тия купчини лайна не се оставят от рибари , а от купонджии!
И на мен ми е писнало да им изхвърлям боклука, но го правя.
А за кълването и информацията... той язовира е опоскан много отдавна. Няма за какво да се хабят.
Имаше амури, имаше сомчета, но всичко се обра още докато бяха дребни.
Там вече става само за дребна риба...за жаалост.
И на мен ми е писнало да им изхвърлям боклука, но го правя.
А за кълването и информацията... той язовира е опоскан много отдавна. Няма за какво да се хабят.
Имаше амури, имаше сомчета, но всичко се обра още докато бяха дребни.
Там вече става само за дребна риба...за жаалост.
-
- новобранец
днес на дражево на гиола(под заичи връх)мн.едра каракуда от 500 до 700,800 грама.и щука от 500 до 1,500 кг.към обяд доиде някъв чичка и се развика че гиола бил негов и ни изгони.някои ако знае дали е така да пише... 

- каридата
- учете се от него
Незнам какъв ти е критерия за рибари,но няколко седмици поред съм на гьола и ''колеги''Тия купчини лайна не се оставят от рибари , а от купонджии
с ямболска регистрация си тръгват преди нас и остават купчина с боклуци.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

- Founder
- новобранец
- Обратна връзка:
Предполагам, че или са някакви селяндури или са пишмян рибари.
Критерия ми е какъвто и твоя, щом сме в тоя форум и пишем по темата можеш сам да си извадиш заключение
Кофти е , че случва. Винаги и на всеки съм правил забележка за това, и повярвай, има ефект!
Кажи сега какво хвана, пък било то и на лични, а следващата седмица може да направим един съвместен риболов

Критерия ми е какъвто и твоя, щом сме в тоя форум и пишем по темата можеш сам да си извадиш заключение

Кофти е , че случва. Винаги и на всеки съм правил забележка за това, и повярвай, има ефект!
Кажи сега какво хвана, пък било то и на лични, а следващата седмица може да направим един съвместен риболов

Земята е негова,гьола няма как да е негов,ама той си мисли,че е негов.trifondeli0704 написа:днес на дражево на гиола(под заичи връх)мн.едра каракуда от 500 до 700,800 грама.и щука от 500 до 1,500 кг.към обяд доиде някъв чичка и се развика че гиола бил негов и ни изгони.някои ако знае дали е така да пише...

Не му гази люцерната,остави колата горе и може да не се заяжда.

Иначе той го "пази",за да могат някои кабиленци да си опъват мрежите.

В тоз гьол,риба няма!
-
- научил се да хвърля
Преди година и повече бяхме там с баща ми от дясната страна , и имаше още едни хора от Сливен . И въпросния чичка доиде да се звери че гьола е негов но нямаше реакция от наша страна. Но тои зе да настоява и отиде да се кара на другите хора , след което единия от тях го хвана за якълъците и го джасна вътре. Излезе си той и се омете за едно мигване . Докато бяхме там повече никои не доиде да протестира. Но щом сега пак гони хората и твърди че гьола е негов значи скоро не са го къпали .......trifondeli0704 написа:днес на дражево на гиола(под заичи връх)мн.едра каракуда от 500 до 700,800 грама.и щука от 500 до 1,500 кг.към обяд доиде някъв чичка и се развика че гиола бил негов и ни изгони.някои ако знае дали е така да пише...
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".