Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

ХОНДА 2
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
ХОНДА 2
Какви са ви отзивите за тея мотори
понеже несъм срещал такива във водата и ми е интересно бръмчат ли много на обороти понеже ми трябва само и единствено като втори мотор за тролинг
какъв им е шума спрямо ямаха 4 - 4 такта примерно понеже него сам го чувал как работи
понеже несъм срещал такива във водата и ми е интересно бръмчат ли много на обороти понеже ми трябва само и единствено като втори мотор за тролинг
какъв им е шума спрямо ямаха 4 - 4 такта примерно понеже него сам го чувал как работи
- Don4o_62
- учете се от него
Re: ХОНДА 2
Ярмомелка,хич не ти трябва,въздухарка Ямаха 4 кс. е по тиха
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колега, хонда 2.3кс е малко моторче, максимално олекотено - да се придвижиш с 2-метрово динги от яхтата до брега например. За тролинг става само в краен случай...
С този двигател хонда 2.3кс. съм влизал в морето от брега - плажа, при вълнение 2-3 бала ( навътре в морето вълните имаха зайчета) с лодка 3м. багаж - въжета, жилетки, котва и 30-50литра вода, никакъв проблем с влизането и навътре. При излизане си липсваше мощност (по-бавно се излиза) и по-слаба динамика при маневриране между вълните. Не съм чувал други мотори, но според мен си е малко шумничък, но и икономичен.