Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
dandi1383
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от dandi1383 »

Ще споделя една малка тайна, как ловя мрените по горното течение на Струма в 40 см вода по бистра от тази на чешмата. Може да има резултат и за скобарите. Плувката е индикатор топче една съчмичка 0.5гр, повод 0.10 (около 30см) и кука 18. Като видя къде са групирани рибите се качвам 20-30 метра над тях, влизам в реката и разритвам камъните и дъното да се вдигне малко мътилка. Като стигне до рибите направо полудяват, каквото мине покрай тях веднага го лапат.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

И амури има по струма... :wink:
Изображение
Victory222
новобранец
новобранец

Мнение от Victory222 »

Може ли някой да ми предостави информация за риболовните места на реката при град Земен? Благодаря!
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

От Невестино инфото ми е, че вчера е давало прилично мряна, но днес е било пълна скръб, не е искало да се обади и едно рибе поне до обяд........ :drinkers:
Рибата винаги е на другия бряг
Victory222
новобранец
новобранец

Мнение от Victory222 »

Мен ме интересуват местата при Земен, защото ще ходя за първи път и незнам маршрута и целесаобразноста на местата. Малко напътствия и снимки(ако е възможно) биха ми били много полезни. Благодаря!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

от благоевград надолу реката е супер малка и бистра няма никои по местата под моста и на завоя ... по надолу също ... преди два дни ходих натам хванах 20 -25 мрени и 1 скобар 1.5 + не съм го теглил имах и 4 откачени скобара .. днес пак бях там но скобарите неискаха и да погледант трохата ..
На бело поле е панаир от '' разбирачи'' и под моста и на местото на колегата дето го постна преди седмица ... не че съм разбирач ма като доидат пенсионерите или белополчани... и набуфкат 3-4 камъка с намачкан хляб и си мислят че така събират рибата ..... скобар има много ма е много наплашен и си стои под теб и неше ...
ако няма хора дава навскаде събере ли се нашалицата става лудница
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

prodigy666 написа:от благоевград надолу реката е супер малка и бистра няма никои по местата под моста и на завоя ... по надолу също ... преди два дни ходих натам хванах 20 -25 мрени и 1 скобар 1.5 + не съм го теглил имах и 4 откачени скобара .. днес пак бях там но скобарите неискаха и да погледант трохата ..
На бело поле е панаир от '' разбирачи'' и под моста и на местото на колегата дето го постна преди седмица ... не че съм разбирач ма като доидат пенсионерите или белополчани... и набуфкат 3-4 камъка с намачкан хляб и си мислят че така събират рибата ..... скобар има много ма е много наплашен и си стои под теб и неше ...
ако няма хора дава навскаде събере ли се нашалицата става лудница
В Булгаристан няма как да дава и да няма хора :lol:
Рибата винаги е на другия бряг
Geleto91
новобранец
новобранец

Мнение от Geleto91 »

Сутринта бях на Струма, на Бело Поле под моста в течението с хранилка извадих доволно мренки! Ако има някой мераклия и си търси компания нека пише Л.С.
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

Аааа,и сьомга има..... 46,5см:drinkers:
Изображение
Victory222
новобранец
новобранец

Мнение от Victory222 »

На Земен във събота положението беше трагично - 2 мренки за 12 часа. Реката там е много изтъняла.
Аватар
BV
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BV »

Супер балканка, колега! ;)
:idea: Събирайте си боклуците след риболов! :idea:
blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blashko »

Здравейте, преди бях на риба до бистрака в ляво където е баража... някой уклей и си тръгнах поради причината че на баража дойдоха с мрежа .... на тел. батерията ми падна неможах да звънна .... МАМИЦАТА МУ ЕЙ НЯМА ОПРАВИЯ
Лалала
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

blashko написа:Здравейте, преди бях на риба до бистрака в ляво където е баража... някой уклей и си тръгнах поради причината че на баража дойдоха с мрежа .... на тел. батерията ми падна неможах да звънна .... МАМИЦАТА МУ ЕЙ НЯМА ОПРАВИЯ
И аз бях там, но телефона, който имах се оказа невалиден. Ще ги хванем тия копелета! Това са пазачите или на складовете на ГОРСКОТО или на фирмата до тях! Щом така нагло я разпънаха, при положение, че имаше рибари пак ще го направят и тогава няма да има лабаво!!! :axe:
blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blashko »

:axe: Аз доколкото видях един беше с тениска на BULSATCOM :axe:
Лалала
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

blashko написа::axe: Аз доколкото видях един беше с тениска на BULSATCOM :axe:
Е, и аз имам такава тениска и още куп други на различни фирми... :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”