Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Идея за начинаещи
Модератор: dantho.mihov
Идея за начинаещи
Здравейте колеги рибари , имам една идейка, която на мен лично ми допада и мисля че ако успее да се реализира ще бъде в голяма полза за риболова в цяла България. Просто исках да я споделя и да разбера дали идейката ми е добра. Та, тя е следната - понеже има страшно много млади и начинаещи рибари, както и много от децата въобще не са пробвали да ловят риба понеже са ПРЕКАЛНО заети да седят пред компютрите и да се вманиачават във игрите, реших че ако по Хоби ТВ направят едно предаване в което да вземат всяка седмица по 1 младо момче , на което да помагат ( естествено да се излъчва по телевизията) , като ще му показват така наречените BASICS , не само ще им стане по интересно на начинаещите , но и ще научат това което е на тяхното ниво, защото лично аз не съм напреднал , но тези неща които гледам по ХОБИ ТВ са ми малко сложнички, даже не малко... Добре че има батковци с мен които се опитват да ми помагат
Е какво ще кажете ? Риболова при младите вече замира, това е моето мнение и моята идея . Благодаря за вниманието !

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Идея за начинаещи
Риболова в Хоби ТВ ,е като каратето по филмите-зрелище
или риклама

или риклама

Аз там съм пораснал...
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
До сега се кефех на аватара ти,но сега вече и на всичко,което ти ражда главата! 
"Само тези, които спят, не правят грешки."
И махни втората запетайка,по правилно би било!

- ninastefanina
- сериозен играч
Ники много си прав,че младите вече се интересуват от компютри и тем -подобни неща само.
Моята щерка в началото имаше желание да лови с мен,но сега уви не я влече вече а е само на 10
Аз лично бих се радвала повече деца да се запалят по риболова.Идеята ти е добра 
Моята щерка в началото имаше желание да лови с мен,но сега уви не я влече вече а е само на 10

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
сапун , стана ми забавно след коментара ти сериозно :Д :Д аватара ми е много готин истина е :Д иначе ще я махна , мерси за инфото .
Нина , и аз силно се надявам да успее идейката ми да бъде реализирана, говорих с екипа на ХВАНИ ПУСНИ, и казаха че идеята е страхотна и ще направят всичко възможно, дано успеят
Ако някой знае къде или какво да направя за да може идейката да бъде чута , ще съм благодарен . но все пак Благодарности от сега 
Нина , и аз силно се надявам да успее идейката ми да бъде реализирана, говорих с екипа на ХВАНИ ПУСНИ, и казаха че идеята е страхотна и ще направят всичко възможно, дано успеят

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Мойта е на 10г.ninastefanina написа:Ники много си прав,че младите вече се интересуват от компютри и тем -подобни неща само.
Моята щерка в началото имаше желание да лови с мен,но сега уви не я влече вече а е само на 10Аз лично бих се радвала повече деца да се запалят по риболова.Идеята ти е добра

влече я ,ама съжалявам ,че не я вземам по често...не че ми пречи,даже помага,в чистенето -вече,беше на 5г.,като ми вика...
-Кой ,каквото си е уловил,такова ще яде

Не е лоша идеята,ама Х... ТВ само ще пречи ...лично мнение
Аз там съм пораснал...
Няма къде другаде ? Нашето поколение се побърка по компютрите... Вярно си е и аз си разцъквам но никога не пропускам риболов когато имам възможност ...bobo_33333 написа:Мойта е на 10г.ninastefanina написа:Ники много си прав,че младите вече се интересуват от компютри и тем -подобни неща само.
Моята щерка в началото имаше желание да лови с мен,но сега уви не я влече вече а е само на 10Аз лично бих се радвала повече деца да се запалят по риболова.Идеята ти е добра
влече я ,ама съжалявам ,че не я вземам по често...не че ми пречи,даже помага,в чистенето -вече,беше на 5г.,като ми вика...
-Кой ,каквото си е уловил,такова ще яде
Не е лоша идеята,ама Х... ТВ само ще пречи ...лично мнение
-
- научил се да хвърля
Момчето е написало всичко много правилно ! Не трябва да маха никакви запетайки.sapuna написа:До сега се кефех на аватара ти,но сега вече и на всичко,което ти ражда главата!
В сложно изречение,когато подчиненото (КОИТО СПЯТ ) е по средата , то се огражда от двете страни със запетайки .
-
- Модератор
Браво Ники ! Идеята ти е чудесна, но не мога да помогна в реализацията й. Желая да споделя, че твоето присъствие във форума внесе свежест и хубави усмивки. Добре би било половината младежи да бяха активни като теб и да се радваме на изявите им.
-
- кандидат преподавател
Ха дано,ама надали -той и оня екип си търси спонсори,а не нови лица-ученици!
Благодарности, СИЛНО се надявам идеята да се популяризира. Говорих с няколко колеги от Видракс, сега споделих и идеята на Краси Върхара , дано нещо се получиdantho.mihov написа:Браво Ники ! Идеята ти е чудесна, но не мога да помогна в реализацията й. Желая да споделя, че твоето присъствие във форума внесе свежест и хубави усмивки. Добре би било половината младежи да бяха активни като теб и да се радваме на изявите им.

ЛОШИ НОВИНИ , ХОРАТА ОТ ХОБИ ТВ НЕ МИ ОДОБРИХА ИДЕЯТА, ВСИЧКО ОТИДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ С ИЗВИНЕНИЕ , НЕКА ДЕЦАТА СЕДЯТ ПРЕД КОМПЮТРИТЕ И СИ ЦЪКАТ ЛЮБИМИТЕ ИГРИ !
-
- Модератор
Ники, преценили са, че няма да могат да заработят парички от спонсорите. Но, струва ми се, че идеята ти не е отхвърлена изцяло.Поддържат си база с идейни предавания и при определени обстоятелства могат да я "изровят" от архива.Всички редакции така работят.