Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Някой има ли инфо за Струма сега покрай дъждовете?
- CORSE
- новобранец
Днес бях на Бобошебо над помпената ама реката си беше бая ниска и бистра става въпрос за сутринта от 6.30 до 8.30 обаждат се скобари ама много дребниfishingman написа:Някой има ли инфо за Струма сега покрай дъждовете?
Vorsprung Durch Technik
В Невестино вчера най-слабия ден за сезона, много зле. Сутринта имаше 2-3 хубави мрени, но откакто заваля - пълен ташак чак до 19, после пак хубав риболов, но само 2 часа сумарно. Днес беше по-добре определено, бях на рязаната мантинела до към 9,30, след това в парка и имаше едри мрени, но се измокрих до костиfishingman написа:Някой има ли инфо за Струма сега покрай дъждовете?

Рибата винаги е на другия бряг
-
- новобранец
Някой има ли ПРЯСНА информация за Струма.
Инфо отпреди 3 часа: От Бобошево нагоре реката перфектна, надолу след Джерман възкафява но до утре (сряда) ще се избистри. Ниво според мен перфектно. Нито на Бобошево нито на Бело Поле не видях да се вади скобар само мренки и кленчета.
-
- новобранец
Благодаря много значи ще се ходи.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Един приятел ми каза че от Бобошево нагоре понеделник и вторник риболова вървял със страшна сила....
Вчера и в най-гъстите трънаци беше пълно с народ.Gad975 написа:Един приятел ми каза че от Бобошево нагоре понеделник и вторник риболова вървял със страшна сила....
Сигурно много се ловят. /Това за района на Невестино-Пастух/
ПС: За тези, които мислят да идват през почивните дни да се подготвят с успокояващи хапчета, че мно..о навалица и през седмицата.
ПС2:50-60 % от хората трудно уцелват реката със стръвта та не ме питайте дали ловят.
Успех на всички решили да си пробват късмета.
Лелеле пак ще трябва да се тръгва в 2 полунощ към Невестиноciganeto написа:Вчера и в най-гъстите трънаци беше пълно с народ.Gad975 написа:Един приятел ми каза че от Бобошево нагоре понеделник и вторник риболова вървял със страшна сила....
Сигурно много се ловят. /Това за района на Невестино-Пастух/
ПС: За тези, които мислят да идват през почивните дни да се подготвят с успокояващи хапчета, че мно..о навалица и през седмицата.
ПС2:50-60 % от хората трудно уцелват реката със стръвта та не ме питайте дали ловят.
Успех на всички решили да си пробват късмета.

Аз бях във вторник и доста обикалях и риболов нямаше никъде. За сметка на риболовците.Gad975 написа:Един приятел ми каза че от Бобошево нагоре понеделник и вторник риболова вървял със страшна сила....
Не мога да претендирам за достоверността на инфо дадено ми от друг човек.....gevrek написа:Аз бях във вторник и доста обикалях и риболов нямаше никъде. За сметка на риболовците.Gad975 написа:Един приятел ми каза че от Бобошево нагоре понеделник и вторник риболова вървял със страшна сила....
- prodigy666
- разбира нещата
вчера на бело поле 1 скобар 500 гр и 10 мреники все маломерни ... имаше хора малко над моста никои не видях да вади реката е качила и според мен малко повече от нужното
- калин кацаров
- сериозен играч
на втoрия бараж какво е положението? мисля в неделя да ходя там
- prodigy666
- разбира нещата
преди малко бях там за първи път от 5 години и ми се видя доста птлитко .... но имаше колеги нз дали лошяха .. на блесна нямаше удари там ...калин кацаров написа:на втoрия бараж какво е положението? мисля в неделя да ходя там