Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде кълве на Река Камчия?
Модератор: Paublo_Eskobar
Къде кълве на Река Камчия?
Колеги дайте ми инфо някой ако е ходил наскоро на река Камчия дали излиза нещо и ако Да къде? Или ми препоръчайте някой язовир покрай Шумен.Ще ви бъда много благодарен. 

- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Къде кълве на Река Камчия?
Колега нямам ЛС 

-
- вече хвърля и на тежко
и аз да се включа .... къде има по камчия , какво .... и къде отколо варна има щуки ??????
-
- новобранец
Да попитам за малко инфо за р.Камчия.Какви риби има и дали се хващат по това време и къде има удобни места за риболов(50км-60км), аз съм от Девня.Благодаря предварително.
По-добре късно отколкото никога.streetboll написа:Да попитам за малко инфо за р.Камчия.Какви риби има и дали се хващат по това време и къде има удобни места за риболов(50км-60км), аз съм от Девня.Благодаря предварително.

Удобни и близки места(според мен) до Девня са:
-до с.Венелин-от моста вдясно(посока Девня-Пчелник) по черен път,на около500м има дълбок вир(по-скоро реката е мн.широка,с гол.дълбочини и с бавно течение),малко по-нататък е и "водопада"(бетонна тераса),след него има също добри места.
-Вдясно от моста след с.Дъбравино(ако идваш от Девня)има голям дълбок вир(близо е до асфалта), има и други удобни места с бавно течение по реката- посока с.Дъбравино
-м/у с.Гроздьово и с.Цонево-много на брой и удобни места с бавно течение и повалени(потопени)дървета.
Рибите,които може да навестят живарника по това време са кефал(има и добри екземпляри),уклей,белица,дребна червеноперка и таранка.То не,че в други сезони аз съм хващал нещо по различно.

Има и още места но на тях или не съм ловил или не ги знам

Дано информацията ти е полезна.

-
- вече хвърля и на тежко
Малко да подновим темата, че е много, ама много е замряла. Дано да не е защото няма риба в Камчия.
Моля колеги, ако някой има наблюдения за поведението на рибите в зимните месеци на р.Камчия, нега сподели своя опит: местоположения на рибите, видове, необходими захранки за активизирането и привличането им и т.н.
Аз лично смятам да навестя реката идната събота, след това ще дам инфо.
Моля колеги, ако някой има наблюдения за поведението на рибите в зимните месеци на р.Камчия, нега сподели своя опит: местоположения на рибите, видове, необходими захранки за активизирането и привличането им и т.н.
Аз лично смятам да навестя реката идната събота, след това ще дам инфо.
- djambaza
- научил се да хвърля
Някой, скоро да е посещавал реката 

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
А някой има ли информация за реката,но над язовира ?
MILF - Man, I love fishing !
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Знам, че по Камчия около Шумен излизат добри кефали на возене и стрелба с бял червей сега през зимата. Но трябва да се намери къде е рибата. 

Някой да е ходил на спининг в местноста Пода и на няколко километра наоколо, минали години даваше добре кефал, тази година рибата нещо я няма, мирните риби не калвът или просто ги няма цяло лято вече?
кьоркефали
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Къде е тая местност?chopara написа:Някой да е ходил на спининг в местноста Пода и на няколко километра наоколо, минали години даваше добре кефал, тази година рибата нещо я няма, мирните риби не калвът или просто ги няма цяло лято вече?
Иначе аз ходя да въртя по Камчия, даже утре и в другиден съм там

- gergi83
- научил се да хвърля
тази местност е на 25км. от варна посока варна-бургас,преди старо оряховоSleepwalker_ написа:Къде е тая местност?chopara написа:Някой да е ходил на спининг в местноста Пода и на няколко километра наоколо, минали години даваше добре кефал, тази година рибата нещо я няма, мирните риби не калвът или просто ги няма цяло лято вече?
Иначе аз ходя да въртя по Камчия, даже утре и в другиден съм там
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Далече ми е там. Аз ги гоня по-нагоре.
Тука последно време рибата се активизира, любопитно ми е след това ново захлаждане как ще е хавата. Ще я проверим в събота