Поредният измамник!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
a21
новобранец
новобранец

Поредният измамник!

Мнение от a21 »

Колеги, искам да ви предупредя за поредния измамник по форумите. Сделката не е направена в някой форум, но човекът се подвизава по тях и за това си позволих да пусна тема.
Става въпрос за ogi68vt - Огнян Дачев от Велико Търново. Преди два месеца се видяхме и ми обеща, че ще ми направи лодка, която ще е готова за най-много 2 седмици. Накупих си всички необходими части, дори му дадох предварително пари, за да може да работи спокойно. След това спря да си чете съобщенията, да си вдига телефона и т.н. Преди около месец по някаква случайност го вдигна и каза, че правел ремонт в тях и до 1 седмица корпусът на лодката ще е готов. Та така още го чакам, а той продължава да не си чете ЛС-та, пощaта, не си вдига телефона и не отговаря на СМС-и.
Ако все пак някой реши да си има вземане-даване с него, да има не едно, а много на ум.

Писнало ми е вече от всякакви тарикати, мошеници и т.н и този ще си плати. Дори няма честта да вдигне телефона и да каже, че не може или не иска да ми направи лодка.

ПС. Темата не съм я пуснал за обсъждане, а за информация, така че може да бъде заключена.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Поредният измамник!

Мнение от emo vasilev »

Ок !
Заключено

Обратно към “Разни”