Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Утежняване на блесна клатушка
Модератор: emo vasilev
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Утежняване на блесна клатушка
Ако някъде има подобна тема , предварително се извинявам.
Забелязах че много колеги питат как да си утежнят блесните за риболов на чернокоп, тук ще се опитам да обясня и покажа как го правя аз.
Използвам клещи за отваряне на халки много са полезни , стават и за отваряне , и затваряне на сачми.Първо махаме тройката на блесната а след нея махаме и двете халки. След което взимаме две еднакви блесни , налагамеги такаче да си паснат идеално и отново поставяме халките като гледаме халката да минава през двата отвора , като поставим и двете халки слагаме и тройката и блесната ни е готова , утежнена за риболов.
Предварително се извинявам че на снимките блесните са различни но не се сетих да ги снимам по рано а чак като свършвах.
Успех и наслука на всички

Забелязах че много колеги питат как да си утежнят блесните за риболов на чернокоп, тук ще се опитам да обясня и покажа как го правя аз.
Използвам клещи за отваряне на халки много са полезни , стават и за отваряне , и затваряне на сачми.Първо махаме тройката на блесната а след нея махаме и двете халки. След което взимаме две еднакви блесни , налагамеги такаче да си паснат идеално и отново поставяме халките като гледаме халката да минава през двата отвора , като поставим и двете халки слагаме и тройката и блесната ни е готова , утежнена за риболов.
Предварително се извинявам че на снимките блесните са различни но не се сетих да ги снимам по рано а чак като свършвах.

Успех и наслука на всички

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- barutchiata ©
- Администратор
Re: Утежняване на блесна клатушка
Освен, че стават по-тежки и летят по-далеко, променя ли им се играта?
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Ми да ти кажа честно не съм обърнал внимание и с утежнена съм взимал риба и с нормална съм взимал , рядко ги ползвам и не съм се замислял по въпроса.Аз тоя номер го видях преди две години в Приморско там един колега така ловеше и каза че в бурунтията така се хвърляло по далече и аз пробвах зех една риба и от тогава не съм хващал риба на блесна па то и не съм хвърлял много де
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Няма как да не се промени играта, но е доста хитро това сдвояване 

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.