Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Искър-10.09-16.09 2007г
- MITKO70
- кандидат преподавател
яз.Искър-10.09-16.09 2007г
Като цяло излета за нас беше успешен.На 10.09 след обяд бяхме на Сухото дере.Заехме място, което "наследихме"от Кольо/някой от сайта го знаят/който събираше и се прибираше след 3-4месеца на язовира.Оставини хранено място ,но така и не излезе шаран както и при него.С оглед на времето/вторник през ноща ураган/улова общо взето беше такъв
[im
g]
[/img]
през деня ,докато язовира не станеше така
[/img]
и след това това пък ставаше ето това
Това е "старата гвардия",а ето ме и мен като бездйстваме
[/img]
Общо улова беше към10кг.-костур,каракуда и платика.Имаше въдици за сом и бяла риба,само две пипания на сомските/явно малки/.Но въпреки всичко изкарахме добре,със стари познати и остават хубави спомени. П.С.Вчера силна група от Горубляне/близо до нас/изкараха шаран13кг.,а през седмицата и един 8.5кг.Те са преди Сухото дере от доста време и с много добра техника и организация.
[im
g]

през деня ,докато язовира не станеше така

и след това това пък ставаше ето това

Това е "старата гвардия",а ето ме и мен като бездйстваме

Общо улова беше към10кг.-костур,каракуда и платика.Имаше въдици за сом и бяла риба,само две пипания на сомските/явно малки/.Но въпреки всичко изкарахме добре,със стари познати и остават хубави спомени. П.С.Вчера силна група от Горубляне/близо до нас/изкараха шаран13кг.,а през седмицата и един 8.5кг.Те са преди Сухото дере от доста време и с много добра техника и организация.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
Здр колеги,аз не съм голям рибар но искам тази събота и неделя да отидеме на риб на палатка и си търсиме някое място подходящо,някой би ли ми казал някое местенце и как да стигна до там,а това Сухото дере или Шипочанския залив как се стига до там и дали може да се отиде директно до там с кола,дали е проходимо,Благодарности предварително