Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Врачанския язовир
Модератор: sapuna
Врачанския язовир
Здравейте колеги.Нов съм в форума.Вече няколко пъти ходя на въпросният язовир.Изважда се прилична таранка.Ловя на спирала и плувка.Тази седмица на плувката излезе едно малко шшаранче.Въпроса ми е има ли шаран в язовира защото щом има малко трябва да има и по-големи шарани.И ако някой е ловил да сподели на какво?Мерси и наслука. 

-
- ще става разбирач
Re: Врачанския язовир
Наскоро зарибиха с малки шаранчета. Но едва ли ще ги оставят да порастнатcherep написа:Здравейте колеги.Нов съм в форума.Вече няколко пъти ходя на въпросният язовир.Изважда се прилична таранка.Ловя на спирала и плувка.Тази седмица на плувката излезе едно малко шшаранче.Въпроса ми е има ли шаран в язовира защото щом има малко трябва да има и по-големи шарани.И ако някой е ловил да сподели на какво?Мерси и наслука.

И аз така чух.Дано да ги оставят да пораснат.Виждам че си от Враца може да се запознаем когато решиш. 

Никой ли не е ловил на Врачанския язовир за да сподели някоя тактика. 

- ceno cenov
- разбира нещата
Ами ловили сме, но ти питаш за шаран.... Целенасочено търсне на шаран.... точно на този язовир..... по добре смени дестинацията. 

Ще пробвам тази седмица и ако има резултат ще се похваля.Мерси.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
то тук освен раци остана ли нещо друго
Здравейте днес цял ден бях на язовира и положението не е добро.Водата доста е паднала и продължава да пада.Ката риболов много слабо.Хубавото е че започна да се обажда шаран.А лошата новина е че са по 200-300гр.Много ме съмнява че ще има колеги който няма да ги връщат обратно
.Днес върнах обратно 6 такива рибета.Молбата ми е да сте съвестни защото по този начин до 1-2 год. ще излизат добри рибета.И нещо положително днес на колегата до мен му скъса един рибок.Викам му е как скъса?И после разбирам че е с 0,20 дебелина за дъно
За тези който ще питат на какво е кълвяло - на царевица от консерва тази от Кауфланд.Другата неделя мисля пак да ходя на язовира и пак ще ви кажа какво е положението.Поздрави и на слука.

-
- вече хвърля и на тежко
има шаран,имаше и трофеи преди 15 години...сега мрежарите са повече от трофеите и са там всяка вечер...
Така ще е като няма закони в тъпата ни държа.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
взел съм си едни нови блесни мепс алгия 3
та има ли за какво да помятам тук или да търся друг язовир
та има ли за какво да помятам тук или да търся друг язовир
Гледам че има колеги който влизат с лодки.Тази неделя бяха поне 5.Но не знам дали хващат нещо. 

Преди малко се видях с един мой приятел който също беше на язовира но на стената.Някакъв дядо е изкарал на дъно две бели рибета.Едната е била около 3-4кг а другата малко по- малка.
Здравейте колеги и честито откриване на сезона.Казаха ми че днес е било голям панаир на язовира.Та питането ми е обажда ли се нещо.Защото утре мисля да го посетя.
- vlado_takuma97
- новобранец
От Враца съм, да ви кажа чесно там е по-добре хищник да се лови шарани не останаха вече то фъргат бомби на гребната кула, то едни мрежи абе..Тоя язовир пропадна като снаражение да ви кажа преди се вадеха кофи с таранки сега тук там 1 2 таранки на ден..Иначе бяла риба има щука също затова като ходя там единствено за хищник.