Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Първо форумно състезание с ЕКОакция "naRiba.com"
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Първо форумно състезание с ЕКОакция "naRiba.com"
Поздрави и от мен за всички. И ние с малкият ми син и Нинка се включихме около 7.00ч. Към 11.00 минаха от ИАРА на проверка, а на финала като си извадих живарника установих, че е с дупка и повече от половината рибета ми ги нямаше, но малкият го прие като шега, ако беше здрав със сигурност щеше да се вреди в тройката, но такъв му бил късмета. Снимки нямам.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Поздравления на всички ви!
Дано следващия път съм част от групата, за да добавим още някой чувал боклук на финала.
Дано следващия път съм част от групата, за да добавим още някой чувал боклук на финала.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздрави и от мен на всички и съжалявам ,че не Бях с Вас но сватбата на сина беше приоритетна .....Радвам се на такива мероприятия и вярвам ,че и в бъдеще ще има Много такива 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е Браво Насе пии една вода студена и жулнииии една ракиицаnasco2 написа:Поздрави и от мен за всички. И ние с малкият ми син и Нинка се включихме около 7.00ч. Към 11.00 минаха от ИАРА на проверка, а на финала като си извадих живарника установих, че е с дупка и повече от половината рибета ми ги нямаше, но малкият го прие като шега, ако беше здрав със сигурност щеше да се вреди в тройката, но такъв му бил късмета. Снимки нямам.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.