Първо форумно състезание с ЕКОакция "naRiba.com"

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Първо форумно състезание с ЕКОакция "naRiba.com"

Мнение от nasco2 »

Поздрави и от мен за всички. И ние с малкият ми син и Нинка се включихме около 7.00ч. Към 11.00 минаха от ИАРА на проверка, а на финала като си извадих живарника установих, че е с дупка и повече от половината рибета ми ги нямаше, но малкият го прие като шега, ако беше здрав със сигурност щеше да се вреди в тройката, но такъв му бил късмета. Снимки нямам.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Поздравления на всички ви!
Дано следващия път съм част от групата, за да добавим още някой чувал боклук на финала.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Поздрави и от мен на всички и съжалявам ,че не Бях с Вас но сватбата на сина беше приоритетна .....Радвам се на такива мероприятия и вярвам ,че и в бъдеще ще има Много такива :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

nasco2 написа:Поздрави и от мен за всички. И ние с малкият ми син и Нинка се включихме около 7.00ч. Към 11.00 минаха от ИАРА на проверка, а на финала като си извадих живарника установих, че е с дупка и повече от половината рибета ми ги нямаше, но малкият го прие като шега, ако беше здрав със сигурност щеше да се вреди в тройката, но такъв му бил късмета. Снимки нямам.
Е Браво Насе пии една вода студена и жулнииии една ракиица
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”