галерия

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
koko.90
новобранец
новобранец

Мнение от koko.90 »

Така е проблема е от сайта дано да го оправят
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

А пък аз току що качих нови снимки в галерията ми, а съм регистриран 2007-ма година. Явно не е това проблема. Може би трябва да търсите причината в нет-доставчика или скоростта на връзката Ви! :roll:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Имам и една препоръка към админите и модовете. Ако има възможност да направят така, че отделните снимки да могат да бъдат прегрупирани в отделни папки с имена, които ще дават информация на разглеждащите какви точно са снимките. Смятам,че така ще е по-добре т. е. всеки отделен излет да си бъде в папка, а и се получава по-голяма компактност на галерията.

П.П. Аз имам проблем с имената на снимките. Дадена снимка се появява на мястото на друга с друго име и се получава недуразумение сред гледащите, а в момента на качването всичко си беше наред. Това нещо вече 4 пъти! Наложи се да трия снимката и да я качвам наново, защото опцията "редактирай снимката" не работи! :?:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Сам можеш да решиш този проблем!
Преди да качиш снимка кликаш на Моята галерия :arrow: Албум админ :arrow: Добави албум.Организираш всичко по свое виждане и желание и след това качваш снимките,като им указваш местонахождение в този албум! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Мерси наборе, аз мислех,че тази опция е само за вас- все пак пише "албум админ". Следващия път ще пробвам така!
Аватар
kosatkata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kosatkata »

Проблем отново с галерията ми.Една и съша снимка се нанася върху преди качени снимки.Ако някой може да ги премахне тези неща нека го оправи.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Косатка, мисля, че разбрах защо се получава размяна на снимките. Преди качвах снимки от телефон сони-ериксон К500. Имената на снимките са: снимка(1), снимка (2) и т. н. Когато изтриеш вече качени снимки на компа т.е. да си освободиш памет в телефона, новите снимки са именувани по същия начин като старите- почват от (1),(2)... и т. н. Това го прави самият телефон. Като качиш снимка в галерията ти я приема с името, което телефона и е дал, и всъщност се оказва,че вече има снимка с това име и се получава заместване на старата снимка с новата, а коментарът към нея остава същият и се получава недоразумение сред разглеждащите снимките! Та мисълта ми е, че трябва да преименуваш снимката или още в тела или на компа, преди да я качиш където и да било. Сега съм с SE V630i, при него този проблем е решен, защото номерата на снимките са 6-цифрени и всяка следваща е различна от останалите. При изтриване на старите снимки, новите продължават номерацията от там, където е свършила старата т.е. не се повтарят имената на снимките. Надявам в това да ми е проблема - нека разбиращите да прочетат по-горе написаното и да споделят дали съм прав. Дано да е така. Поздрави!!! :lol:
Аватар
kosatkata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kosatkata »

Не е от това.Още преди да ги кача снимките са преименувани в моя компютър.Това с фото апарата не го разбрах много но още когато ги смъквам от фотото на моя комп снимките ги преименувам.Разликата в подобни снимки с еднакви имена правя като добавям точки, тирета запетаи ,цифри ,иначе и в компа ми с едни и същи имена не се записват.Коментара който написвам към дадена снимка във форума е същият който е и в моя компютър.Та проблема не е в имента на снимките.Проблема е в самата галерия на форума.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”