Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тематично - кефал на джанка в дефилето
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Тематично - кефал на джанка в дефилето
Както обикновено,
Бат Стан показва съвършенните си познания и умения в риболова
!
Признал съм го за майстор !!!
Чакам само да замръзне и пак ще му правя компания
!
А пък за плодовете за стръв за кефала, каква "пуническа война" се води по едно време в "Стръв и захранка" - направо не искам да си спомням!!!
Дано опонентите ми прочетат тази тема, особено момента със захранване с плодове
!
Също става с дребно грозде, диви черешки, дренки и всичко което расте по бреговете на реките !!!
Бат Стан показва съвършенните си познания и умения в риболова

Признал съм го за майстор !!!
Чакам само да замръзне и пак ще му правя компания

А пък за плодовете за стръв за кефала, каква "пуническа война" се води по едно време в "Стръв и захранка" - направо не искам да си спомням!!!
Дано опонентите ми прочетат тази тема, особено момента със захранване с плодове

Също става с дребно грозде, диви черешки, дренки и всичко което расте по бреговете на реките !!!
- Vesko1
- сериозен играч

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре си ги надърпал, бат' Стане 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Джанки, грозде... а после, нали, що няма ракия! Да беше звъннал, Бат Стан, да ти извадя 15 метра червеи, да не се мОриш да обръщаш камъни. Оня ден петелът се хвърли към един глист, обаче той се извъртя, подсече го с опашка, уви му се около краката и беше тръгнал да го влачи към керемидата, изпод която изпълзя. Едвам го отървахме. Но вечерта една кокошка даде фира...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Евала Бат Стане, гоуем си!
Още помня, някъде 2007 година ще да е било, как ми се скара, че съм фанал по-късния влак и че не съм бил в последния вагон, рибарските купета
Още помня, някъде 2007 година ще да е било, как ми се скара, че съм фанал по-късния влак и че не съм бил в последния вагон, рибарските купета

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Е, как ве, кефалът си яде плодове. Въпросът е в ритъма на захранване - дискретно, с по едно плодче, а не на шепи.G.Petkov написа: А пък за плодовете за стръв за кефала, каква "пуническа война" се води по едно време в "Стръв и захранка" - направо не искам да си спомням!!!
Дано опонентите ми прочетат тази тема, особено момента със захранване с плодове!
- ivalpetkov
- разбира нещата
По моят край все още има джанки...диви сливки.Но има не само жълти а червени и тъмно сини.Дали има значение джанката като сорт ми е въпросът?...Това ми се струва интересен начин на риболов.
-
- разбира нещата
Супер си бат Стане,а моите приятели власите
казват на тази влашка плувка(дзанбок).

Според мен не, стига да бъдат достатъчно корави, за да могат да се закачат за куката.ivalpetkov написа:По моят край все още има джанки...диви сливки.Но има не само жълти а червени и тъмно сини.Дали има значение джанката като сорт ми е въпросът?...Това ми се струва интересен начин на риболов.

А колегите с мряната как се представиха

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Нямам представа, аз си тръгнах с влака в 16 часа, а те вероятно са били с по-късния и не успях да взема информация. По принцип си кълве, най-добре е да я търсиш на земен червей.bkd написа:![]()
![]()
![]()
А колегите с мряната как се представиха