Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кубрат Пулев е Велик!
Модератор: dantho.mihov
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кубрат Пулев е Велик!
[YouTube1]http://www.trud.bg/Gallery.asp?GalleryId=1565414[/YouTube1]
КУБРАТ ПУЛЕВ ОТНОВО НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО! Надви Александър Устинов с категоричен нокаут в 11-тия рунд! БЛАГОДАРИМ ТИ, КОБРА!

КУБРАТ ПУЛЕВ ОТНОВО НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО! Надви Александър Устинов с категоричен нокаут в 11-тия рунд! БЛАГОДАРИМ ТИ, КОБРА!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- lif3house
- разбира нещата
Re: Кубрат Пулев е Велик!
Браво за българското момче! Догодина да се готви Кличко
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ще се справи и с Кличко! А някой знае ли горе долу кога ще е мача срещу него ? 

Догодина ако всичко върви по план.
-
- разбира нещата
поздрави за успеха.снощи директно по диема го питаха за мача му с кличко,не било толкова проста работа,един куп работи имало да се извършат и най-рано се очаква около края на май или началото на юни.между другото се очаква още един мач до края на годината ,но не споменаха с кого ще е.vasety написа:Ще се справи и с Кличко! А някой знае ли горе долу кога ще е мача срещу него ?
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- ще става разбирач
Вчера истински ме зарадва нашето момче.Вижда се,че от мач на мач все повече израства и тактически и технически.Но си мисля,че съвсем не е готов за Кличко,трябват му още двубои и то с по-бързи боксьори,а не с подобни картофени чували като Устинов.
Мачът с Кличко ще е средата на 2013 до тогава има време за мнооого тренировки, а той има желание за тази победа и ще се справиphillemow написа:Вчера истински ме зарадва нашето момче.Вижда се,че от мач на мач все повече израства и тактически и технически.Но си мисля,че съвсем не е готов за Кличко,трябват му още двубои и то с по-бързи боксьори,а не с подобни картофени чували като Устинов.

Браво!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч