Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от venelin71 »

venelin71 написа:
venelin71 написа:Колега искам да те питам дали опита рибата и вярно ли е ,че мирише ,защото такива отзиви има за Леновската каракуда.
Категорично рибата на Леново не мирише !!За първи път похапвам риба със вкус на риба а не на тиня !! :drinkers:
Днес се стягаме да ходим пак да ги хващаме каракудите и шараните на Леново !!Който иска да разбере какво съм уловил првз деня да чете и погледне по късно тук !! :drinkers:[/quote]
Колеги един прекаран ден в почивка и много по малко риба предложи съботния ден на Леново.Аз нещо не бях в кондиция иначе риба имаше но не кълвеше както преди-интезивно.Само едри иначе се хващаха около 0.500 кг,предимно каракуди и кустур на дуно на торен.
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

някои ако може да каже условията на леново и кои язоир от всички че те са 4 :)
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

И аз вчера бях на Леново.Успях да хвана 70 - 80 шаранчета с размери 10 - 12 см.Мъниците са много лакоми и взимат на всякаква стръв.На дъно нямах пипане - нито шаран,нито костур на симеонче,нито каракуда.Успях да хвана около 30-ина каракуди,повечето дребни.Слагах всичко в живарника,за да си избера на края няколко за мезе на бирата (става въпрос за каракудата,шаранчетата освобождавах моментално разбира се).На края като извадих живарника се оказа,че имам дупчица близо до дъното и всички,които са успели да минат през нея са се саморелийзнали. :lol: :lol: :lol: Така че,се прибрах с 5 каракуди по 350 - 400 грама.Та така!

ПП:Между другото рибата наистина не мирише.
ПП2:За колегата mb4life:
Такса - 8 лева.
До 5 въдици.
До 5 кг шаран.
Без ограничения за другата риба.
Не се взима шаран под 1 кг.

Ето това е язовира:

Изображение
Изображение
Изображение
deo78
новобранец
новобранец

Мнение от deo78 »

Новооткрит водоем за спортен риболов в близост до центъра на с.Красново, Община Хисаря - Деловски язовир, намиращ се в полите на балкана в близост до минерални бани.
В центъра на селото има указателни табели.
Такса 10лв. Рибата е бонус. Язовирът е зарибен с: Шаран от 1-10кг., бял Амур до 3кг., едра Каракуда по 700-800грама, Сом и Толстолоб .Предстой пускането на бяла риба и костур.Най-голямата дълбочина е 10 метра.
Околността около водоема е прекрасна за отдих, разходки и пикник. Има възможности и разрешение за нощен реболов, къмпинг, излети с каравани, палатки и приятели. Има дебели, хубави сянки, борова, дъбова гора.
Ако някой има инфо за този язовир да пише!На 13 мислим да го посетим!!!
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

deo78 написа:Новооткрит водоем за спортен риболов в близост до центъра на с.Красново, Община Хисаря - Деловски язовир, намиращ се в полите на балкана в близост до минерални бани.
Такса 10лв. Рибата е бонус. Язовирът е зарибен с: Шаран от 1-10кг., бял Амур до 3кг., едра Каракуда по 700-800грама, Сом и Толстолоб .Предстой пускането на бяла риба и костур.Най-голямата дълбочина е 10 метра.
Околността около водоема е прекрасна за отдих, разходки и пикник. Има възможности и разрешение за нощен реболов, къмпинг, излети с каравани, палатки и приятели. Има дебели, хубави сянки, борова, дъбова гора.
Че то по-изчерпателно инфо от това ...........
Поне да беше пуснал някоя снимка - като е реклама,поне да е както си му е реда .....
deo78
новобранец
новобранец

Мнение от deo78 »

Снимки ще има другата седмица, и като съм писал инфо имах впредвид дали някои е ходил там и дали си заслужава!!!
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

deo78 написа:Предстой пускането на бяла риба и костур.
Кога се очаква това.Месец-два или повече.Гледам на гугъл земя има два язовира около Красново,може ли обясниш по -подробно
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

На края на юли или началото на август бях там.Табелата за 10лв и рибата бонус си стоеше,но се дават до 4кг риба.Още тогава това с бялата и костура щеше да се случва но като гледам... все още е проект.Водоема гъмжи от гамбуз и докато не се пусне хищник не виждам как ще има успешен излет там.Иначе играят риби и наистина е спокойно и приятно място.Пътя до там е 1.5-2км кофти черен път и при лошо време нямам идея какво ще се получи.Дървета има наоколо,но да ловиш от сянка...абсурд,просто са твърде далече.
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

навремето съм ходил на Красновският язовир ,който се намира на 2 км по черен път през едни асми.Там са два язовира,през единият се минава през стенатаму ,за да идеш на другия,Ако става за този на въпрос ,наистина е хубав .А какво е сега НИНАМ ! :P
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Stanleyy
новобранец
новобранец

Мнение от Stanleyy »

tsvetkoff написа:
deo78 написа:Новооткрит водоем за спортен риболов в близост до центъра на с.Красново, Община Хисаря - Деловски язовир, намиращ се в полите на балкана в близост до минерални бани.
Че то по-изчерпателно инфо от това ...........
Поне да беше пуснал някоя снимка - като е реклама,поне да е както си му е реда .....
deo78 написа:Снимки ще има другата седмица, и като съм писал инфо имах впредвид дали някои е ходил там и дали си заслужава!!!

Ето и малко снимки от язовира:

Изображение

Каракуда - 2кг.
Изображение

Шаран - 3кг.
Изображение

Шаран - 7кг.
Изображение

Изображение

http://www.facebook.com/HobiRazvlechenie
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Супер улов колега ;) Особено каракудата кърти мивки :shock:
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

тая каракуда ако е 2 кг елате да видите кфа мряна сам хванал кило и 900 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Колега mb4life,по снимки горе ,долу може да се прецени големината на рибата ,обаче само на думи не.Я кажи какво хвана на състезанието на Микрото.
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

един шаран с едно око и 2 каракуди по 3 килограма хахахахахахаха може и повече да бяха на око ги прецених :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Браво,явно си се класирал първи.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”