Евтин директен?!

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
bobolinzer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Евтин директен?!

Мнение от bobolinzer »

Здравейте, колеги,

Искам да си взема евтин директен за риболов на дребна риба и евентуално на река. Търся си 7м. или 8м. и за момента съм се спрял на това: http://megafishing.bg/product/1166/poke ... ekten.html . Интересно ми е като има възможност за монтаж на ластик, дали може да се ползва без?! Евентуално някакво алтернативно предложение до към 70 лв?!
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Евтин директен?!

Мнение от tsvetkoff »

Надявам се си наясно,че в този ценови клас ще вземеш една доста тежка пръчка,която при целодневен риболов доста уморява ръцете.Нямам поглед върху това,което си избрал,но мога да предложа алтернатива - laser shot - NEW line - има го тук
http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=3
Наскоро го продадох с монтиран ластик - за парите си е добро решение.
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

Колега за река ефтин директен е много тежък нещо втора ръка колегите ако ти предложат е по-добрият вариянт иначе ще се измъчиш доста
Аватар
bobolinzer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bobolinzer »

tsvetkoff написа:Надявам се си наясно,че в този ценови клас ще вземеш една доста тежка пръчка,която при .....http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=3
Наскоро го продадох с монтиран ластик - за парите си е добро решение.

Изглежда ок, теглото реално ли е? Стандартно не е с кух връх, нали?!
Аватар
bobolinzer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bobolinzer »

boreto1 написа:Колега за река ефтин директен е много тежък нещо втора ръка колегите ако ти предложат е по-добрият вариянт иначе ще се измъчиш доста

Тези, които гледам, уж са под 400 гр.... като за начало не мисля да заделям по-сериозна сума. По принцип ловя с мач и на река рядко ходя, но искам да имам подобна пръчка за всеки случай.
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Здравей колега, аз съм с FL strong , вече 2 години. Ползвамго на река Дунав .Доволен съм.Акция 15 40 ., става за дунавска разна. Успех :D :D :D
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

bobolinzer написа:Здравейте, колеги,

Искам да си взема евтин директен за риболов на дребна риба и евентуално на река. Търся си 7м. или 8м. и за момента съм се спрял на това: http://megafishing.bg/product/1166/poke ... ekten.html . Интересно ми е като има възможност за монтаж на ластик, дали може да се ползва без?! Евентуално някакво алтернативно предложение до към 70 лв?!
Имам го същия на 7м . За мен си е перфектната и здрава сопа. По цял ден съм изкарвал с него и на Дунав и на Янтра и по язовири. Не ми е тежък и рибки си лови(за последно на Янтра преди 2 седмици едни морунажчета и каракуди скубах с него). И ластик може да му се сложи. Стегната сопичка, а не лигава солета. За година и малко ползване няма провисване все още :) За тия 50-60 левчета излезе бахти и яката сопа :D
А и не е 380 гр както пише. реално е с 30-40гр. по-малко
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
bobolinzer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bobolinzer »

В крайна сметка си взех Laser shot - NEW line, малко е тежичък (430 гр.), ама за 53лв. толкова. Благодаря за съветите и успех! :)
xey123
фен клуб-скобар

Мнение от xey123 »

Мой съвет е вземи си Globe Miral аз имам такава и е 70/80 лв. за тези пари мисля ,че е добър !
Изпуснатата риба е най-голяма Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”