Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от Menkata »

kolev написа:
яз,Сопот написа:Дано не излезе истина ,може би го гласат за аренда язовира.Но дано е само слух. :roll:
Не е слух за съжаление.
Глупости пишеш :!: Няма такова нещо.Сопот няма да се отдава под аренда...
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Менка ,това е добра новина ,но дай малко подробности :idea: А както казва колегата Боджака ,при такава ситуация за каквато се говори ,е най -добре да стане с членски карти.Да кандидатства едно ЛРД ,ако са му малко членовете,може и две ЛРД да кандидатстват за съвместно управление и стопанисване на язовира,закона го позволява.Тогава всичко ще си дойде на място,и пари за зарибяване ще има повече,и допълнителен контрол ,освен от ИАРА.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Как е на Сопот,тръгна ли костура ?
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MITKO70 написа:Менка ,това е добра новина ,но дай малко подробности :idea: А както казва колегата Боджака ,при такава ситуация за каквато се говори ,е най -добре да стане с членски карти.Да кандидатства едно ЛРД ,ако са му малко членовете,може и две ЛРД да кандидатстват за съвместно управление и стопанисване на язовира,закона го позволява.Тогава всичко ще си дойде на място,и пари за зарибяване ще има повече,и допълнителен контрол ,освен от ИАРА.
Питах човека лично които отговаря за язовира от "Напояване", и ме увери че няма такова нещо язовира да се дава под аренда.Също питах и повечето колеги в Тетевен които ходят редовно на язовира и те потвърдиха ,че не знаят за такова нещо.Остана само д-р Найденов да каже последната дума.Той със сигурност ще знае дали наистина ще се отдава под аренда язовира или не.Документи не могат да не минават през ИАРА.Ако имам път към Ловеч ще ида в ИАРА и ще и задам въпроса.За сега на 99% съм сигурен ,че язовира остава свободен за риболов.ДАНО СЪМ ПРАВ :!:
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Ами ,Менка нали точно от ИАРА са го потвардили слуха.Ще чакаме и ще разберем.
Риба къща няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

яз,Сопот написа:Ами ,Менка нали точно от ИАРА са го потвардили слуха.Ще чакаме и ще разберем.
Я,това нещо съм го пропуснал... :roll:
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Menkata написа:
яз,Сопот написа:Ами ,Менка нали точно от ИАРА са го потвардили слуха.Ще чакаме и ще разберем.
Я,това нещо съм го пропуснал... :roll:
Ами чети внимателно, преди да ми пишеш че говоря глупости.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Споко момчета ,направил съм запитване ,да видя какво ще ми отговорят :wink:
Това което е пропуснал Менката ,също може да се каже че е слух,предаде ми го колега който беше на язовира миналата седмица.Колега Колев,ти от къде знаеш пък ,че не е слух.Имаш ли някаква информация,защото това ни интересува в момента.
Изображение
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Митко,
Имам информация. Почти сигурно е отдаването. Дали ще бъде целия или определени зони се коментира.
Единствената ми надежда са собствениците на вили, които липсваха при александрово и крапец, да успеят да принудят арендаторите да се откажат.
В тези отдавания има голяма игра и иара, но това е друга тема.
bodjaka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bodjaka »

сега говорих с д-р Найденов,засега официално няма такова нещо,но се чуха доста слухове,доста от сериозни източници :idea: имам ангажимента да пиша ако има някаква промяна,Найденов каза че ще се знае ако има процедура :arrow: засега няма и дано да няма,че жалко за хубавите риби и хубавия язовир
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Сутринта ми отговори и на мен Д-р Найденов на запитването от вчера.И той знае колкото нас,от хора по язовира,този казал,онзи казал,за сега няма нищо такова.Лошото е ,че тези язовири се отдават от Напоителни системи -Плевен и ИАРА научава при свършен факт,когато дойде да се регистрира при тях новия арендатор.Трябва да се ослушваме постоянно.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Аз,лично на ИАРА вяра нямам,така стана и с Крапец изведнъж,и резултата е вече ясен.Митко е прав да се ослушваме и яка борба.Всичко ще дойде изведнъж на Симеончо му трябват пари да порива дубки,и няма да се спрат пред нищо докато не хванем най сетне сопите ,това не е държава. :axe:
Риба къща няма.
Ivoriba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ivoriba »

Здравейте колеги!Със интерес следя темата за този прекрасен язовир.Искам да ви кажа да не преставате да се интересувате и да питате какво е положението защото по същият начин от слух на слух и вдигане на рамене от страна на ИАРА Габрово забраниха яз.Христо Смирненски.Правихме исъбрания но твърде късно.За това деиствайте докато е време.Ако има подписка ще се включим и от Габрово.Успех и наслука.
bodjaka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bodjaka »

ще дигнем дандания не само в Габрово :arrow: в интерес на истината не бях ходил на язовира последните 7,8 години,но като се сетя на какво дередже беше след последните тъй наречени арендатори,не ми се мисли какво ще след тия,ако има такива :arrow: затова данданията ще е навсякъде
Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o_bonev »

и за Крапец се събираха подписи но от утре се плаща 5лв такса,да не мислите че някои ги гледа тия подписки така че кот и да правим ако е уговорен догодина ще плащаме и там.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”