Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. "Въча"?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз. "Въча"?
10 кила + захранка.Ти си човека храна! Ххахахах.
Значи за риболова няма да ти откажа.Но поне кажи ако ще храним рибата и аз да взема повечко храна,та поне да порасне малко.
Значи за риболова няма да ти откажа.Но поне кажи ако ще храним рибата и аз да взема повечко храна,та поне да порасне малко.
-
- ще става разбирач
Днес на Марица отново масово костур.Не оставя перото да почине.
Захранка-никва.Опитах и на хлябче,но само дребен кефал,колкото показалец.
Утре пак отивам.На дънните нищо.
Захранка-никва.Опитах и на хлябче,но само дребен кефал,колкото показалец.
Утре пак отивам.На дънните нищо.

колеги,вчера следобед бях на Въча,надвечер изкарах една платика и един около 3 килограмов шаран,който докарах до брега,но не бях изкарал кепа от колата и го изтървах,и двете на царевица.цяла нощ нищо,на сутринта на перо около 30 костура доста добри и няколко чаушана,на втечалото бях,това от мен.
-
- разбира нещата
Жалко за хубавия шароtokaii написа:колеги,вчера следобед бях на Въча,надвечер изкарах една платика и един около 3 килограмов шаран,който докарах до брега,но не бях изкарал кепа от колата и го изтървах,и двете на царевица.цяла нощ нищо,на сутринта на перо около 30 костура доста добри и няколко чаушана,на втечалото бях,това от мен.

-
- новобранец
почнаха ли платиките ? и на каква захранка да ги лъжем мислия да направия един излед за платика и червоноперка какви захранки ще ми препоръчате ? и стръв мерси предварително 

-
- разбира нещата
Здравей колеги ! Бях на тридневен риболов на Антона от събота до днес
Риболова беше общо взето тегав.Червеноперка можехме да направим много,но целта ни беше по-класната риба. Имахме слука само първия ден,след разпъването на палатката и оправяне на лагера веднага заметнахме въдиците. Към 11:00 удари и амура,на перо стръв царвица с 2 бели червея. Братчеда имаше късмета да го улови
Аз имах късане на щука ... бях хвърлил на кефалче около 100 грама,но бях без повод с 0.25 корда. Най-интересното беше,че оловата бяха на около 30 санта над куката,а щуката успя да скъса над тях ... незнам какъв толуп ще е била. След това веднага сложих повод,но то явно е вярна приказката,че птичето каца един път на рамото. Ето и малко снимки :

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
няма ли ново инфо от язовира 

-
- разбира нещата
Братовчеда са били вчера. Много ги е валяло и са хванали само една перка,едно костурче и едно маломерно сомче. Нивото на водата е паднало още. Аз се надявам,че ся покрай дъждовете ще спрът да пускат язовира и ще го напълнят от Цанков Камък,че да можем да пускаме пак лодките на Михалково и да тръгваме за хищникbatlar написа:няма ли ново инфо от язовира

-
- научил се да хвърля
Събота цял ден, под Америката 10 костура една прилична пастърва и една бяла риба. Имаше няколко удара на дъното но уви, стръв САМО ЖИВА РИБКА
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
-
- разбира нещата
На каква рибка ги мори колега ?? Симеон ли ?? Чаушана има ли го, понеже на него бялата най-хубаво си взима .... Обмислям един риболов горе идния уикендfeniks84 написа:Събота цял ден, под Америката 10 костура една прилична пастърва и една бяла риба. Имаше няколко удара на дъното но уви, стръв САМО ЖИВА РИБКА

-
- научил се да хвърля
костурите на симеончета по едрички,а бялата риба на уклей хванат от брега с малко късмет и доста търпение:rolleyes:
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
-
- разбира нещата
Приятел е бил с нощувка преди 2 дена. Пуснал е лодката до на Молов понтоните и от там към Америката на кльонкане - 1 сом към 5-ца и 2 удара с взимане на рибката. Те това е било за 2-та дена. Незнам какво е положението с мирната риба,понеже за такава не е пробвал. Някой да има инфо за мирната дали излиза нещо ???
-
- разбира нещата
Малко да върнем в играта темата
Някой на Осиково дере да е ходил скоро или където и да е по язовира ? Като цяло някъкво инфо има ли ? 

-
- ще става разбирач
Колеги,как е "Антона" има ли нещо ново? 

-
- разбира нещата
Няма колегаАтанас Катцарски написа:Колеги,как е "Антона" има ли нещо ново?