Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери за кефал
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери за кефал
tiso написа:Потъващите хорнет-чета (с една тройка)са уникални.Мунчо написа:Купи си "Салмо Тини" и дребни "Хорнет"-чета.
Това е идеалният воблер за мен. Единственното което е по- добро ,но само в бързо течение е един модел на сръбските патета-плуващ.
pi4a94 написа:Здравейте,
с горното мнение на колегата се питам кои нови патета да купуваме като плуващите потъват и не играят както трябва?
Може ли колега да пуснеш една снимка на плуващото пате?
ПОЗДРАВИ
Земи си един такъв

Туй риболова не е за мен 

- pi4a94
- ще става разбирач
Въпросът ми беше за Ъглита,но няма значение.Трябва да го разловя това Салмо.
ПОЗДРАВИ
ПОЗДРАВИ

Да да , знам ама исках да покажа аз Салмото , на което имам най - много успехи , кефали и щука си лови и има доста стабилна игра в силно течениеpi4a94 написа:Въпросът ми беше за Ъглита,но няма значение.Трябва да го разловя това Салмо.
ПОЗДРАВИ

Туй риболова не е за мен 

Май си в грешка или поне аз не съм ги виждал на тази цена... около 8лв саtachev написа:а струва само 6,50 лв !

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Да ти накупя ли малко и да ти ги пратяnikozia написа:Май си в грешка или поне аз не съм ги виждал на тази цена... около 8лв саtachev написа:а струва само 6,50 лв !

Туй риболова не е за мен 

Имам въпрос относно салмо хорнетчетата коя разцветка е най-добра за щука и кефал може и костур
благодаря предварително !

благодаря предварително !

- sabin
- научил се да хвърля
Недей така говори за наШто село. Който търси намира. Има много воблери от различни производители. Ето един кефало ловец:tachev написа:Да ти накупя ли малко и да ти ги пратяnikozia написа:Май си в грешка или поне аз не съм ги виждал на тази цена... около 8лв саtachev написа:а струва само 6,50 лв !При нас в Ямбол са на 6,50 , говоря точно за модела с една кука
, който даже си е по - удачен за този размер ! В нашето тъпо село избор няма иначе - само тъпи Рапали и Салмото и Голдита ! Един свестен воблер не може си
купи човек !
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1248
Миналият сезон лових предимно на него. Ми хапваха си го като стой та гледай. И распера си го тачи. А на Салмо и Голди какво не им харесваш? Че са по-евтини и пак си ловят?
А пич , нещо не си ме разбрал ! Аз града си го обичам ,но рибарските магазини за си зле , не ме убеждавай , че който търси намира ! Пък и никъде не съм казал , че не ги харесвам , казах какво се предлага предимноsabin написа: Недей така говори за наШто село. Който търси намира. Има много воблери от различни производители. Ето един кефало ловец:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1248
Миналият сезон лових предимно на него. Ми хапваха си го като стой та гледай. И распера си го тачи. А на Салмо и Голди какво не им харесваш? Че са по-евтини и пак си ловят?

Туй риболова не е за мен 

- sabin
- научил се да хвърля
Добре съм те разбрал Пич.
Явно не си обикалял магазините. В момента може и да е пообрано, но сезона предстои. Както и ново зареждане. Надявам се.
Поздрави!
Явно не си обикалял магазините. В момента може и да е пообрано, но сезона предстои. Както и ново зареждане. Надявам се.
Поздрави!
Тия със сигорност ловят кефал.Freaky.. написа:Имам въпрос относно салмо хорнетчетата коя разцветка е най-добра за щука и кефал може и костур![]()
![]()

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Колега,от собствен опит бих ти препорь4ал,от хорнетите модела с малка лопатка,2,5см,3см,4см но ве4е не се внася в Б-Я.
Всеки ден, в който съм за риба, удължавам живота на жена си с 1 ден!!!!!!! 

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
всъщност вече не се произвеждажоро вр написа:... от хорнетите модела с малка лопатка,2,5см,3см,4см но ве4е не се внася в Б-Я.

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Някой може ли да ме светне къде по София се продават зурита, по точно Л минноли.
Освен магазина на Пигов(където няма налични 44 в момента)!
Освен магазина на Пигов(където няма налични 44 в момента)!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
При Даря .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Тва къде точно се намира? Да не на Красно село/Гоце делчев..Павел Иванов написа:При Даря .
Спининг Клуб " АБИЧИ "